Günaydın Akdeniz’in En Beğenilen Başkanı Oldu

Günaydın Akdeniz’in En Beğenilen Başkanı Oldu

Yayınlanma:
Günaydın Akdeniz’in En Beğenilen Başkanı Oldu

Belediye Başkanları Birliğince sosyal medya üzerinden yapılan halk oylaması sonucunda, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Akdeniz’in en beğenilen il belediye başkanı oldu. 

Başkan Günaydın ödülünü Ankara’da düzenlenen törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın elinden aldı. Durmaz, “Isparta Belediyemiz bu ve buna benzer pek çok ödülü hak edecek çok değerli hizmetlere imza atmıştır, bundan sonrada atmaya devam edecektir” dedi.

Belediye Başkanları Birliğince sosyal medya üzerinden yapılan halk oylaması sonucunda seçilen "Türkiye'nin en beğenilen belediye başkanları" ödüllendirildi. ‘1. Geleneksel Başkanlar Ödül Töreni’nde, 7 coğrafi bölgeden seçilen belediye başkanlarına Ankara MEB Şura Salonu'nda düzenlenen törenle ödülleri verildi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da Akdeniz Bölgesinin en beğenilen il belediye başkanı olarak ödülünü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın elinden aldı. 

Belediye Başkanları Birliği Birinci Geleneksel Belediye Başkanları Ödül Töreni Ankara Beşevler’de bulunan MEB Şura Salonunda hafta sonu gerçekleştirildi. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ile birlikte programa katılırken, Ispartalı muhtarlarda Başkan Günaydın’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Programda konuşan Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer, Türkiye'nin şehirlerinin hızla geliştiğini belirterek, bunun gerçekleşmesinde en büyük payın belediye başkanlarına ait olduğunu ifade etti.

Yarışmanın, Facebook üzerinden kullanılan oylarla gerçekleştirildiğini söyleyen Erer, "Halkımız en beğendiği belediye başkanını kendi oylarıyla belirlemiştir. Burada en başarılı, en çok yatırım yapan, en çalışkan belediye başkanı değil en beğenilen belediye başkanı seçilmiştir." dedi.

 

Törende, oylama sonucunda en beğenilen başkanlar arasından belirlenen büyükşehir, il, büyükşehir ilçe, ilçe ve belde belediye başkanları da ödüllendirildi.

 

Buna göre Akdeniz Bölgesinin en beğenilen il Belediye Başkanı Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın olurken, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç (İç Anadolu Bölgesi), Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu (Ege Bölgesi), Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı (Marmara Bölgesi), Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara (Güneydoğu Anadolu Bölgesi), Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy (Doğu Anadolu Bölgesi), Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş (Karadeniz Bölgesi)’nin en beğenilen başkanları oldu. 

En beğenilen il belediye başkanlarına ödülleri MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz tarafından verildi.  Ödül töreni sonrasında değerlendirmede bulunan Durmaz, “Isparta Belediyemizin de bölgesinde en başarılı belediye olduğu Belediye Başkanları Birliği tarafından verilen ödül töreninde burada bulunmaktan büyük memnuniyet duydum. Şüphesiz memnuniyetimi artıran en önemli husus bizim de bir belediyemizin kendi kategorisinde birinci olmasıdır. Isparta Belediyemiz bu ve buna benzer pek çok ödülü hak edecek çok değerli hizmetlere imza atmıştır, bundan sonrada atmaya devam edecektir. Biz kendisinin çalışmalarından genel merkez olarak son derece memnunuz. Umut ediyorum ki daha uzun yıllar Isparta’mıza değer katacak güller diyarını gül gibi bir şehir haline getirecek bir performansı ortaya koyacaktır. Belediye Başkanımızın şahsında emeği geçen belediye meclis üyelerimize, belediye çalışanlarına ve tüm Ispartalı hemşehrilerimize, vatandaşlarımıza en kalbi saygı ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi. 

Programa katılan Ispartalı muhtarlar adına açıklama yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül de, “Başkanımızın böyle bir ödül almasından dolayı çok mutluyuz. Başkanımızın bu ödül törenine bizlerde iştirak ettik, çok mutluyuz. Isparta adına çok teşekkür ederiz” görüşlerinde bulundu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.