Günaydın: 'Atakan Varsa Bende Varım!'

Vali Memduh Oğuz ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Emrespor’a destek olacağını açıklayan İşadamı Atakan Yazgan’a açık destek verdiler. Başkan Günaydın, Yazgan’ın bu girişimini doğru bulduğunu belirterek desteğini “Atakan varsa ben de varım” sözler

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2011 18:37
Günaydın: 'Atakan Varsa Bende Varım!'

Ispartaspor Onursal Başkanı Atakan Yazgan’ın yeniden profesyonel liglerde bir temsilcimizin olması için Emrespor’a yeşil ışık yakması ve Birleşik Ispartalılar Derneği’ni kurduktan sonra takımın hedefini Bank Asya Ligi olarak açıklamasına Vali Memduh Oğuz ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan tam destek geldi.

Vali Oğuz ve Başkan Günaydın, Yazgan’ın Emrespor’un adının “Isparta 1967” olarak değiştirilmesi önerisinin mantıklı olacağı görüşünü savunuyorlar.

“ATAKAN BEY BU İŞİ BİLİYOR”
“Yazgan’dan Emrespor’a yeşil ışık” başlığıyla verdiğimiz haberde Emrespor’lu yöneticiler, Yazgan’ı ziyaret edip takımın başına geçmesini istemişlerdi. Daha önce de böyle bir düşüncesinin olduğunu açıklayan Yazgan ise teklife olumlu yanıt verdiğini belirtmişti. Bu haberi okuduğunu söyleyen Başkan Günaydın, “Atakan varsa ben de bu işte varım. Ispartaspor’u şampiyon yaptığımızda ve 2. Lig’de olduğumuz dönemlerde el birliğiyle önemli işler yapmıştık. Atakan Bey bu işi biliyor. Ona destek veririm ve spor bilgisine güvenirim” dedi.

3’LÜ GÖRÜŞME YAPILDI
Bunun üzerine Levent Doğan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Vali Memduh Oğuz’un yanında Atakan Yazgan’ı telefonla arayarak 3’lü bir görüşme yapılmasını sağladı. 3’lü görüşme sonrası düşüncelerini dile getiren Başkan Günaydın, “Biz üzerimize düşeni yaparız. Ekibini kur bizde gereken desteği veririz. En kısa sürede Isparta’ya bekliyoruz” dedi.

“HAYIRLISI OLSUN”
Vali Memduh Oğuz ise Atakan Yazgan’ı yakından tanıdığını belirterek, “Bu düşüncelerine ben de olumlu bakıyorum. Öncelikle Eğirdir Altıngöl Otelin hayırlı olsun. Eğirdir turizmine de büyük katkı olacak. Emrespor takımıyla ilgili düşüncelerini öğrendim ve mutlu oldum. Biz de yanındayız ve bu düşünceye destek veriyorum. İnşallah hayırlısı olsun. Isparta’ya bekleriz, iyi çalışmalar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum