Günaydın Başdeğirmen’e Sert Çıktı: “Sen Arkadaşlarını Satan Bir İnsansın”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı ve MHP Lideri Bahçeli’nin Başdanışmanı Yusuf Ziya Günaydın, katıldığı Labirent programında rakiplerinin gündeme getirdiği, 13 yıl önceki Isparta Belediyesi davası ile ilgili konuştu.

Yayınlanma:
Günaydın Başdeğirmen’e Sert Çıktı: “Sen Arkadaşlarını Satan Bir İnsansın”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, katıldığı Labirent programında rakiplerinin gündeme getirdiği, 13 yıl önceki Isparta Belediyesi operasyonu ile ilgili konuştu.

Günaydın, “O gün bizi yargılayanların hepsi, FETÖ davasından tutuklu. Ben ve ailem o davadan beraat ettik” dedi. Başdeğirmen’e seslenen Günaydın, “Sen arkadaşlarını satan bir adamsın. O hapiste yatanların hepsi senin ahbabındı, dostundu. Ya bilmeden konuşuyorsun, ya da hafızanda dengesizlik var” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı ve MHP Lideri Bahçeli’nin Başdanışmanı Yusuf Ziya Günaydın, katıldığı Labirent programında rakiplerinin gündeme getirdiği, 13 yıl önceki Isparta Belediyesi davası ile ilgili konuştu.15 Temmuz süreci ile o dönemki operasyonun FETÖ marifetiyle yapıldığının gün yüzüne çıkmasına rağmen, bugün kirli propaganda olarak kullanılmaya çalışan dava sürecini anlatan Günaydın, “Biz o davadan 13 sene evvel hepimiz beraat ettik. Ben 165 yılla yargılandım. Bizi yargılayanlar, bakın açık ve net söylüyorum. En tepesinden en altına kadar.

Valisinden emniyet müdürüne, savcısından dinleme yapan polisine kadar hepsi FETÖ’den ceza aldı ve hepsi hala hapiste. 15 Temmuz sürecinde bu çok net bir şekilde ortaya çıktı. Şimdi çıkıp bunu gündeme getirmenin de bir anlamı var tabi” dedi.Günaydın, Başdeğirmen’e de seslenerek “Sen arkadaşlarını satan bir adamsın. Ya bilmeden konuşuyorsun, ya da senin hafızanda büyük dengesizlikler var. O gün bizi yargılayanlar senin ahbabındı. Ama şimdi onlar hapiste bak ben buradayım. Gereksiz konuşuyorsun, boşsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.