Günaydın: 'Beni Ispartaspor'dan Soğuttular'

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Emrespor, Belediye Başkanı Günaydın’ı ziyaret ederek destek istedi. Günaydın’a isminin yazılı olduğu 32 numaralı forma hediye edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2011 11:43
Günaydın: 'Beni Ispartaspor'dan Soğuttular'

Süper lig ekibi Eskişehir’le aynı yılda kurulan, renk ve logo benzerliğiyle dikkat çeken kırmızı-siyahlılarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Günaydın, Emrespor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Ispartaspor konusundaki kırgınlığını yine dile getiren Başkan Günaydın, “Ispartaspor neden küme düştü, bilinçsizce yapılan transferle bir futbolcuya 120-150 bin TL verirsen küme düşersin. 10 liralık topçu gol atıyor daha iyi performans sergiliyor, diğeri sağda solda geziyor.

Ben Ispartaspor için bu şartlarda ne yapabilirim?
Beni taraftarlar statta yuhladıktan sonra Ispartaspor’dan soğudum. 23 Nisan ve 19 Mayıs Bayramlarında dahi stata gittiğimde bana yapılan tezahüratlar aklıma geliyor, statta bir tuhaf oluyorum.1.5-2 trilyonla harcanırsa bu iş olmaz! Kulüpler altyapıdan genç yeteneklerle başarılı olmalı” dedi.

Emrespor Kulüp Başkanı Gürcan Suvay ise Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a ilgisinden dolayı teşekkür ederek, “20 yıldır sporun içindeyim. Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2. başkanıyım. Amatör, 3. Lig ve terfi maçlarını sürekli takip ediyorum. Masa başından, televizyondan izlemekle yönetici olunmaz. Ispartaspor’un 3 pilot takımı olmalı. Her sene 5 çocuğu kazanırsak ne mutlu bize. Biz kulüp olarak altyapıya önem veriyoruz. Sonuç olarak memleket ve dışarıdan gelecek oyuncularla iddialı bir ekip kurmak istiyoruz. 3. Lige çıkılması halinde federasyon il takımlarına 1 trilyon katkı veriyor. Bu fırsatı kaçırmamalıyız. Emrespor olarak sizlerden ve kamuoyundan destek bekliyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum