Günaydın Beraat Etti

Belediye Başkanı Günaydın ve şirket müdürü AK Parti'nin seçim döneminde gündeme getirdiği maden hırsızlığı suçlamasından beraat etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2014 17:38
Günaydın Beraat Etti

30 Mart yerel seçimler sürecinde AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'un Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın'a yönelik gündeme getirdiği suçlamayla ilgili yargı süreci sonuçlandı. Siyasi arenada malzeme yapılan iddialara son nokta dün konuldu.

1. Asliye Ceza Mahkemesi, herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ISTEM Genel Müdürü Metin Öcal hakkında beraat kararı verdi.

Ünlü Madencilik Şirketi'nin Direkli Köyü Asar Tepe Mevkiinde bulunan 100 hektarlık maden sahasından komşu maden sahası sahibi ISTEM şirketinin sınır ihlali yaptığı ve mal çaldığı yönendeki iddiası 1Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüşüldü.

Mahkemenin 2.celsesinde iddia makamı savcı, herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadığı için sanıkların beraatini talep etti.
 
Mahkeme heyeti de savcının talebi doğrultusunda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile ISTEM Genel Müdürü Metin Öcal hakkında beraat kararı verdi.

30 Mart yerel seçimlerinden önce AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Kanal 32 ekranlarında yayınlanan bir programda konuyu gündeme getirmiş ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın'ı hırsızlıkla suçlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum