Günaydın: 'Briket Siparişlerine Yetişemiyoruz'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni kurulan bims blok fabrikasının günde 30 binadet briket ürettiğini ve bu sayıya rağmen siparişleri yetiştiremediklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2011 17:14
Günaydın: 'Briket Siparişlerine Yetişemiyoruz'

Isparta’ya yeni bir altın yumurtlayan tavuk kazandırdıklarını söyleyen Başkan Günaydın; “Elde edeceğimiz paralarla başka sektörlere açılacağız. Görev sürem içerisinde Isparta’ya çok sayıda fabrika kazandıracağım. Yeter ki yaptığımız ve yapacağımız hizmetler engellenmeye kalkınmasın ve baltalanmasın” dedi.

Ramazan bayramından sonra Bims Blok Briket fabrikasını, resmi üretime geçireceklerini söyleyen Başkan Günaydın, “Büyük bir fabrika halkımızın emrinde. 7 il 68 büyük ilçe gezdik. Gerekli görüşmeleri yaptık. Bağlantıları sıkılaştırdık. Şimdi ki hedefimiz yurt dışına açılmak.
Sağlam bir pazarlama ekibi kurduk. Profesyonel insanlarla çalışıyoruz. Fabrikamız ileri teknoloji ile çalışıyor. Başarı oranımız ve kapasite oranımız yüzde 100” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum