Günaydın Bunu Yapsın ITKM'yi 4 Ayda Bitirelim!

Günaydın Bunu Yapsın ITKM'yi 4 Ayda Bitirelim!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2018 15:42
Günaydın Bunu Yapsın ITKM'yi 4 Ayda Bitirelim!

Yapımı yıllardır yılan hikayesine dönen ITKM için "Devlet yapamıyor" açıklamasında bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten cevap geldi.

Madeni İş Kongresinde konuşan Milletvekili Bilgiç; "Kayyum atanması devlete geçmesi demek anlamına gelmiyor. Şu anki atanan kayyum Antalya Valimizin başkanlığında. 20 milyon dolarlık masrafı var, kredisini çıkarttık. Herşey hazırdı. Ama Belediye Sözleşme Fesih Davası açtığından ötürü bir çivi bile çakılamıyor. Belediye Başkanı, benimle ilgili 'telefonlarıma cevap vermiyor' dedi ama ben bizzat bu konu için ayağına kadar gittim. Sözleşme fesih davasını geri çekmesini istedim.

Ben bunun altında otogar projesindeki AVM'yi buradan önce açma niyeti olduğunu düşünüyorum. Sözleşme fesih davasını kaldırsın ITKM’yi 4 ayda bitirelim.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum