Günaydın Destek Verdi, ISAPDER Madalya Kazandı

Günaydın Destek Verdi, ISAPDER Madalya Kazandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2018 16:03
Günaydın Destek Verdi, ISAPDER Madalya Kazandı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın desteğiyle, Çorum Belediyesi 1. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasına katılan, Isparta Aşçılar ve Pastacılar Derneği yönetimi ile üyeleri, çeşitli kategorilerde toplam 4 madalya kazanarak, Isparta’yı zirveye taşıdılar. 

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu'na bağlı Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi olan Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından, geçtiğimiz hafta 1.Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasını gerçekleştirildi. Bu organizasyona ilimizi temsilen Isparta Aşçılar ve Pastacılar Derneği yönetimi de katıldı. Çeşitli kategorilerde yarışlara giren ISAPDER heyeti, toplam 4 madalya alarak, şehre döndü. Yarışma hakkında bilgiler veren Isparta Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Alim Çimenkaya: ‘Aldığımız dereceler sonucunda öğrencilerimizle  Ispartamıza 4  madalya kazandırdık. Çorum yarışma alanını gül suyuyla yıkadık. Standımıza gelen misafirlere gül lokumu ve güllü irmik helvası ikramında bulunduk. İlimizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bu şampiyonaya katılmamızı sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Isparta Belediye Başkanımız  Yüksek Mimar Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a, Başkan Yardımcıları Recep Erdem’e, Aydın Şanlıtürk’e, Özel Kalem Müdürü Ali Tulum’a Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan’a derneğimizin yönetim kuruluna ve  üyelerine teşekkür ederim. Isparta adına daha güzel çalışmalara imza atacağız.  Belediye Başkanımızın muhteşem tavrı, bizlere şevk veriyor. Belediyemizin destekleri ile bütün faaliyetlere katılacağız. En yakın 16 - 17 - 18 Mart’ta Afyonkarahisar Ulusal Aşçılar ve pastacılar şampiyonası var. Nasip olursa oraya da katılmak istiyoruz. İlimizi, mesleğimizi ve belediyemizi temsil etmek bizlere gurur veriyor.’ dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.