Günaydın Dur Durak Bilmiyor

Günaydın Dur Durak Bilmiyor: Bir Günde 5 Kurumu Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Günaydın Dur Durak Bilmiyor

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın seçim çalışmaları kapsamında hem gündüz hem gece vatandaşla buluşuyor.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden vatandaşla buluşmaya devam ediyor.
Başkan Adayı Günaydın ve Milletvekili Hasan Basri Sönmez hem gündüz hem gece ziyaretlerine devam ediyorlar.
Başkan Adayı Günaydın; Gülbirlik Genel Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü, Tapu Kadastro Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Günaydın ve beraberindeki heyet ilk olarak İl Özel İdaresi personelini ziyaret etti. Çalışanlarla tek tek sohbet eden Günaydın hem işçilerin hem memurların isteklerini not alıp, görüşlerini dinledi.

İl Özel Idaresi’nin köylerde ve kasabalarda güzel çalışmalara imza attığını söyleyen Günaydın, daha önceki görev süresinde olduğu gibi bundan sonra da İl Özel İdaresi ile birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarının altını çizdi.

Tüm kurumlarda odaları tek tek gezerek çalışanları yerlerinde ziyaret eden Günaydın, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarını ve idarecilerle de görüş alışverişinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’u makamında ziyaret eden Günaydın’a; Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve Türk Eğitim-Sen Başkanı Yahya Hakan Çelik de eşlik etti.

** “EĞİTİME KATKIMIZ HER
ZAMAN DEVAM EDECEK”

Görev yaptığı 15 yıl boyunca eğitime büyük katkılar sağladıklarını söyleyen Günaydın, bir milletin gelişmesi ve ilerlemesinin tek yolunun eğitimden geçtiğinin bilincinde olduklarını kaydetti. Günaydın, “Daha önceki görev sürelerimiz boyunca gerek Milli Eğitim Müdürlüğümüze sağladığımız katkılar gerekse eğitime yaptığımız desteklerle Türkiye’nin en önde gelen belediyeleri arasındaydık. Kurduğumuz Oğuzata Dershanemiz ve ulusal bazda düzenlediğimiz Türkiye’nin en büyük Kitap Fuarları ile öğrencilerimize katkı sunduk. Bu çalışmalarımız devam edecek. Buna ilaveten de 4 ayrı mahallemizde 4 farklı okul binası yatırımlarımız olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum