Günaydın: Emrespor’a şehir içi otoparkları verebiliriz

Kırmızı-siyahlı ekibi 3. Lige çıktığı için tebrik eden Belediye Başkanı Günaydın, “Önümüzdeki yıl gerekli prosedürleri araştırıp takımın gelir kaynağı olması adına şehir içi otoparkları Emrespor’a verebiliriz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2012 18:56
Günaydın: Emrespor’a şehir içi otoparkları verebiliriz

2012-2013 Sezonunda Spor Toto 3. Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Emrespor’da büyük sevinç yaşanıyor.

Kırmızı-siyahlı ekibin şampiyonluk kutlamalarına katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, futbolcuları kutlayarak önümüzdeki yıl üzerine düşeni yapma sözü verdi. Yönetim kurulu üyelerinin şehir içi otopark isteğine olumlu yanıt veren Başkan Günaydın, “Öncelikle Emrespor’un başarısında emeği olan başkanımızı, hocamızı, yöneticilerimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Emrespor’a şehir içi otoparkları verebiliriz. Takıma düzenli gelir kaynağı sağlamamız gerekiyor.

Önemli olan az parayla çok iş yapmak” dedi. Geçmişte Ispartaspor’a da bir çok yardımda bulunduğun belirten Günaydın, her şeyin para olmadığını önemli olanın çalışmak olduğunu kaydetti.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum