Günaydın Engelli Yüzücüye Sponsor Oldu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı sponsorluk geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2013 15:23
Günaydın Engelli Yüzücüye Sponsor Oldu

Günaydın, bir süre önce Kanal32 TV’de yayınlanan ve ayağından ortopedik engeli bulunan ve 2016 yılında Brezilya’da yapılacak olan Paralimpik Olimpiyatları’na katılmayı kendisine hedef seçen Milli Yüzücü Yiğit Selçuk Ayaz’a sponsor oldu.

Yüzmede Türkiye Şampiyonu olan ve ardından Milli Takıma çağrılan yüzücümüz Yiğit Selçuk Ayaz, annesi Fatma, babası Fahrettin, hocası İbrahim Kaç ve Hasan Turan ile birlikte Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Yiğit Selçuk Ayaz, böyle bir sponsorluğun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gelmesinin ayrı bir öneminin bulunduğuna, verilen desteğin önemine dikkat çekerek, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Yiğit Selçuk Ayaz, “Engelli arkadaşlarımızda kendilerini eve kapatmasınlar, dışarı çıksınlar. Arkadaşlarımızın istediklerinde çok şeyi başaracaklarına inanıyorum” dedi.

Milli Yüzücü Yiğit Selçuk Ayaz’ın, hocalığını yapan ve kendisini olimpiyatlara hazırlayan İbrahim Kaç da, engellerin ortadan kaldırılması gerektiğini, bu engellerin bir bölümünün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından kaldırıldığını söyledi. Kaç, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün de kendilerine salon başta olmak üzere çeşitli desteklerinin bulunduğunu dile getirerek, “Bizim yanımızda olanlara teşekkür ediyorum. Engellerin ortadan kaldırılmasıyla başarıların artacağını düşünüyoruz. Hedefimiz 2016 yılında Brezilya’da yapılacak olan Paralimpik Olimpiyatları’na katılmak ve ülkemizi temsil etmek. Engeller ortadan kaldırıldığı zaman hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Yiğit’in, adı gibi yiğit olduğunu söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, alınan başarıların ve ortaya konan hedeflerin çok anlam içerdiğini söyledi. Milli Yüzücü Yiğit Selçuk Ayaz’ın başarısının her kesime örnek olması gerektiğini ve sponsorluğunu da belediye olarak yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade eden Günaydın, “Yiğit için gereken ne ise yapılacak. Yiğit’in maddi, manevi takipçisiyiz. Yaptığı iş ve gösterdiği azimle çevresine örnek oluyor. Yiğit, her engelin aşılabileceğini, azim ve cesaretin örneğini gösteriyor. Yiğit’in başarısı hepimizi sevindirecektir. Başarılar diliyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum