Günaydın Ercan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kamuoyu önünde kendisinin küçük düşürülmek istendiğini gerekçe göstererek Cumhuriyet Başsavcılığına Prof. Dr. Ahmet Ercan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2012 12:18
Günaydın Ercan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Jeofizik Kulübü ile Jeofizik Mühendisleri Odası İl Temsilciliği tarafından Mart ayında düzenlenen kursa konuşmacı olarak katılan Jeofizik Mühendisleri Odası Baş Danışmanı, İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ercan, jeofizik projesini kabul etmediğini iddia ettiği Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Isparta’da olası bir depremde yıkıntı altında kalacak herkesin sorumlusunun Belediye Başkanı Günaydın olacağını belirten Prof. Dr. Ercan, “Dolayısıyla yargıya başvuracağız kendisi için. Yargı yetmeyecek daha ötesini de yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Prof. Dr. Ercan yargıya başvurmadan önce kendi sözleri yargıya taşındı. Panelin ardından geçen iki aylık zamandan sonra Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kamuoyu önünde kendisinin küçük düşürülmek istendiğini gerekçe göstererek Cumhuriyet Başsavcılığına Prof. Dr. Ahmet Ercan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Günaydın’ın Savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından konuyla ilgili tebligatın Prof. Dr. Ercan’a ulaştığı öğrenildi.

Kartlar açıldı… Bakalım Başkan Günaydın’ın bu hareketinin ardından Prof. Dr. Ahmet Ercan’ın nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu…

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.