Günaydın Esnaf Ziyaretini Sürdürüyor

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2014 13:19
Günaydın Esnaf Ziyaretini Sürdürüyor

Belediye Başkanı Günaydın, Kafeler Caddesi’nde bir çanta dükkânının açılışını gerçekleştirirken, ardından Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnaflarla bir araya geldi.

Beraberinde Belediye Meclisi Üyesi adayları ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan işyerlerini ziyaret eden ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin daha ileriyle götürülmesi noktasında meclis üyeleriyle uyumlu bir şekilde çalışma gerçekleştireceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, cadde üzerinde bulunan pasajlara da girerek buradaki büroları da ziyaret etti. Şehrin önümüzdeki 5 yılda çok daha ileriye gideceğini ve kentin otopark ve trafik ile istihdamın artırılması ve şehir ekonomisine ciddi girdiler sağlanması için projelerinin hazır olduğunu kaydetti.

Akşam saatlerine kadar süren ziyaretlerde Başkan Günaydın ve meclis üyesi adaylarına esnaf ve vatandaşlarca yoğun ilgi gösterildi. Esnaf ve vatandaşlar Günaydın’ı bir dönem daha başkan olarak görmek istediklerini dile getirirlerken, ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulunarak, “Başkanımız çalışıyor, şehrimiz kazanıyor” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.