Günaydın Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her hafta cuma günleri gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini bu hafta Devlet Hastanesi karşısında bulunan eczacılara yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2013 15:33
Günaydın Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Esnaf ziyaretleri öncesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve aynı zamanda Sentez Gurubu Başkanı İsa Gökdoğan’ı yerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Günaydın’ın kendisini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İsa Gökdoğan, Isparta’nın olması gerekenden daha iyi bir yere gelmesi gerektiğini söyleyerek, “Başkanımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Verimli bir görüşme oldu” dedi.

Bir yıldan buyana İsa Gökdoğan’ı ziyaret etme düşüncesinde olduğunu ve bunun bugüne nasip olduğuna değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gökdoğan’ın vizyon sahibi bir kişi olduğunu dile getirdi. Ziyaretin bir aile, dost ziyareti olduğunu belirten Günaydın, “Kendisiyle fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Gökdoğan’ın değerli bilgilerinden faydalandık. Bizi dostane olarak ağırladı. Bu ziyaretlerde dostluk ve samimiyet önemlidir. Kendisine teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ardından Devlet Hastanesi karşısında bulunan eczacılar ve esnafla bir araya geldi. Samimi diyalogların yaşandığı ziyaretlere MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da katıldı. Başkan Günaydın ve beraberindekiler buradaki esnaf ziyaretleri arasında Eczacı Abdullah Taş’ı da ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Bu arada eczaneye gelen hastalarla da ilgilenen Başkan Günaydın, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane civarındaki ziyaretlerinin ardından Eğirdir Yolu üzerinde bulunan Akdeniz Kereste sahibi Hasan Hilal’i de fabrikada ziyaret eden Günaydın, Isparta’nın daha da ileriye gitmesi ve hak ettiği konuma ulaşması için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini aktararak, “Isparta’yı daha da güzel günler bekliyor” ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum