Günaydın Gülüstan Pazarını Gezdi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, pazaryeri gezileri kapsamında Gülistan Mahallesi’ne kurulan pazaryerinde, esnaf ve halkla uzun süre sohbet ederken, gezisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2011 18:26
Günaydın Gülüstan Pazarını Gezdi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, pazaryeri gezileri kapsamında Gülistan Mahallesi’ne kurulan pazaryerinde, esnaf ve halkla uzun süre sohbet ederken, gezisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Günaydın şunları söyledi:

“Gülistan Pazarımız gayet mütevazi ve güzel bir pazarımız. Pazaryerimiz, halkımızın ihtiyaçlarını tam olarak görüyor mu? Görmüyor mu? onu araştırmak istedim. Pazarımızın çok sistemli ve düzenli olmamasına karşın, güzel bir şekilde ihtiyaç gördüğü ve halkımızın memnun olduğunu, aradıklarını bulduklarını söylüyorlar. Biraz daha sistem ve düzen getirebilir miyiz? diye düşünüyorum. Bu konuda Zabıta Teşkilatımızla görüşeceğim. Sonbahar mevsimi olması dolayısıyla özel üreticiler de pazaryerine mallar getirmeye başlamış. Halkımız da bundan oldukça memnun. Halkımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceği bir pazaryerimiz. Pazaryerindeki bu güzelliği, nefes alır gibi bende yaşıyorum. Burayı gezerken de düşünceler üretme çabasındayız. Geleceğe yönelik projeler üretme noktasında da halkımızın ve esnafımızın görüşlerini de alıyorum. Bu gezilerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu düşünceleri meclis üyelerimizde alıyor. İnşallah bu düşüncelerin daha net gelişmesini diliyorum”

Belediye Meclis Üyeleri adına görüşlerini belirten Meclis Üyesi Hasan Demir de, pazaryerinde ve diğer pazaryeri incelemelerinde halk ve esnaf ile iç içe olduklarını söyledi. Demir, “Başkanımız hem esnaf ve halkımızın dert ve sorunlarını dinliyor, hem de yakında yapılacak olan kapalı pazaryerinin artı ve eksi olarak ne getirip, ne götüreceği yönünde bilgiler alıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.