Günaydın Gündeminde Operasyon Var

Günaydın, dün operasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2011 10:54
Günaydın Gündeminde Operasyon Var

Fen İşleri Müdürlüğüne kurulan asfalt plenti şantiyesinin tanıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şantiyenin hazırlanmasında tutuklu bulunan kişilerin emeğinin büyük olduğunu belirterek, “Türk Adaletine güveniyoruz. İlk duruşmada bu arkadaşlarımızın çıkmasını umut ediyorum” dedi.

Hizmet yapan çalışma arkadaşlarının tutuklu bulunmasının ülke açısından uygun düşmeyeceğini ileri süren Günaydın, “Bu 22 arkadaşımız en kısa zamanda başarılı hizmetlerine iade edileceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Günaydın şöyle konuştu: “Bu çalışmalarda Fen İşleri Müdürümüz ve yardımcısı arkadaşlarımızın bu fabrikanın kurulması da çok ciddi araştırmaları oldu. Çalışmaları çok güzel yürüterek, iyi bir ihale hazırladılar. Bu çalışmaları yapan arkadaşlarımıza tebrik ediyorum. En iyi hizmeti verdiler. Bu işten işlediğim kârı elde ettim. Bu başarılı arkadaşlarımız malum içerde yatmaktadırlar. Belediye ayakta, Türk Adaletine güveniyoruz. En kısa zamanda bu arkadaşlarımızın ülkeye topluma en büyük hizmetlere en dürüst arkadaşlar olduğunu adalet görecektir. İlk duruşmada bu arkadaşlarımızın çıkmasını umut ediyorum. Bu 22 arkadaşımız en kısa zamanda başarılı hizmetlerine iade edileceklerine inanıyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum