Günaydın Hakkını Veriyor!

Günaydın Hakkını Veriyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2018 14:48
Günaydın Hakkını Veriyor!

Isparta Belediyesinin İftar Yemeği ve Ramazan Programı etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Yenice-Dere Mahallesi İftar Yemeği ve Ramazan Programına Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ailesi ile birlikte katılırken, programa ayrıca MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Milletvekili Adayı Özgür İsmailoğlu, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın iftar öncesinde tek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti ve ramazan aylarını kutladı. İftar öncesinde 2010 yılı Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışması dünya birincisi Alper Kanderun’un Kuran tilaveti yer aldı.

İftar öncesi ve sonrasında çocuklara yönelik etkinlikler düzenlenirken, iftar sonrasında İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan sahne aldı.

Isparta’nın güzel bir kent olduğunu ve bu kenti güzelleştirenin de Isparta’nın güzel insanları ve bu şehre hizmet eden kıymetli bir belediye başkanının bulunduğunu söyleyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Isparta’nın hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getiren belediye başkanımızla iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Sizlerde kendisine büyük bir destek veriyorsunuz” dedi. 

24 Haziran’da çok önemli bir seçimin olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Isparta seçim dendiğinde Türkiye’de en doğru kararları veren illerimizden bir tanesi. Isparta’yı bizlerde yıllardır iyi analiz etmiş ve tanıyan bir parti olarak da sizlerin her zaman sohbet edebileceğiniz, derdinizi paylaşabileceğiniz birbirinden iyi dört adayımızla sizlerin karşısındayız. Sizlerin desteği ile Isparta’ya hizmet edebilmek için bu adaylarımızı meclise gönderirseniz Isparta’da bugüne kadar yapılmış hizmetlerin üzerine daha fazlasını nasıl koyarız noktasında gece gündüz sizlerle birlikte çalışacağız” görüşlerinde bulundu. 

Türkiye’de 15 Temmuz diye bir felaketin yaşandığını kaydeden MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ‘MHP ne oldu da Cumhurbaşkanı adayı çıkarmadı, başına taş mı düştü’ diye söyleyenlerin olduğunu belirterek “Arkadaşlar Türkiye’nin başına bombalar düştü” dedi. Yalçın konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türkiye’nin başına bombalar düşerken, Türkiye uçurumun kenarına sürüklenirken, sayın Genel Başkanımızda Türkiye’nin bugünkü kurtuluşu ile ilgili Cumhur İttifakını yani sizlerin istediği ittifakı Türkiye’nin önünü açacak, geleceğini önemli noktada ilerlemesine katkı sağlayacak bir girişim yaptı, fedakarlık yaptı. Kim ne derse desin sadece sandıkta birliktelik değil, sandıktan sonra da Isparta’nın ve Türkiye’nin tüm sorunları için Cumhur İttifakı çerçevesinde biz elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. İl Başkanı olarak söz veriyorum, nasıl belediye hizmetlerinde Isparta en iyisine layık olup, Türkiye’de yaşanabilir en iyi il olmuşsa inşallah bu milletvekillerimizle birlikte de sizlerin önündeki o işsizlik engellerini, ekonomik sorunların önünü açacak büyük projeleri birlikte çalışacağız” 

Türkiye’nin 24 Haziran’da önemli bir seçime gideceğini kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Birbirinden değerli dört adayımız var. Adaylarımızı milletvekili olarak meclise gönderirseniz benim elim de güçlenir. Gücüm fazla olur, engelleri daha rahat aşar hizmetlerimi en iyi şekilde devam ettirebilirim. Gücüm fazla olursa, Ankara’da milletvekilim olursa benim işim biraz daha güzelleşir, kuvvetlenir, çoğalır” dedi. 

Isparta’yı ve Isparta halkını çok sevdiğini söyleyen Günaydın, bir dönem ara verdiklerini, ardından yine Isparta halkının kendisine görevi tevdi ettiğini kaydetti. Isparta’nın şu anda nüfusuna göre en büyük yatırımlar yapan belediyenin Isparta Belediyesi olduğunu belirten Başkan Günaydın, “Halkımızın vermiş olduğu oyların karşılığını ben de hizmetlerimle vermiş olduğuma inanıyorum” şeklinde konuştu. 

Yatırımda birinci olduklarına değinen Başkan Günaydın, “Büyük yatırımlar yapan, altyapısını bitiren il Isparta. Isparta ekonomi, sanayi, estetik, kalite, şehircilik, kültür, turizmde aranan şehir olacak. Büyük bir şehir kurduk, bu şehrin içerisine yaşayan otogar yapımı devam ediyor. Isparta’mız geleceğin kenti olacak. Yaşanabilir kentler arasında üç senedir birinci oluyor. Bir gün gelecek Isparta’mız Avrupa’nın en iyi şehirlerinden olacak. Avrupa ile yarışacağız, güzel projelerimiz var. Buradan tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan bayramınızı kutluyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan birbirinden güzel ilahilerini Ispartalılar için seslendirirken, Başkan Günaydın’a Yenice ve Dere Mahallesi Muhtarları  İsmail Akkaya ve Hilmi Selami Korkmaz tarafından plaket takdim edildi.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.