Günaydın Halkın Taleplerini Dinledi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otogar esnafını ziyaret etti, sıkıntılarını dinledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Kasım 2013 16:11
Günaydın Halkın Taleplerini Dinledi

Günaydın, otogarda bulunan gül ve gül ürünleri satışını yapan mağazalarda da işyeri sahipleri ile bir araya gelerek, gül ve gülcülüğün sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundu. Başkan Günaydın ayrıca yeni adliye karşısında bulunan bir mağazanın da açılışını gerçekleştirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otogar esnafıyla bir araya geldi. Şehrin en önemli noktalarından birisi olan otogar ziyaretinin ilk etabında gül ürünleri satışı gerçekleştiren mağazaları gezen Başkan Günaydın, dilek ve önerileri aldı. Başkan Günaydın, gül kozmetik üreticilerinin kümelenmesi ve bir site tarzında yapılacak sanayi bölgesinde üretim yapmaları için çalışmalar başlattıklarını aynı zamanda kozmetik ürünlerinin akredite olabilmesi için bir laboratuvar kurulması konusunda da çalışmalara hız vereceklerini söyledi.

Günaydın, Türkiye’de bir akredite olmuş laboratuvarın bulunmadığını dolayısıyla kozmetik ürünlerin yüksek bedeller karşılığında yurt dışındaki laboratuvarda akredite edildiğini dolayısıyla bunun hem kozmetik üreticilerine ağır yükler getirdiğini hem de büyük zaman kayıpları yaşandığını aktardı. Günaydın, gül kozmetik sektörünün merdiven altı tabir edilen üretim sisteminden kümelenmiş bir sanayi sitesine geçmesinin ve akredite edilmiş ürünlerin Avrupa başta olmak üzere dünya pazarında çok daha rahat bir şekilde satışının mümkün olacağına işaret etti.

Esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ani bir şekilde otogar tuvaletlerini de inceledi. Günaydın, tuvaletlerin ve lavaboların temiz olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, işletme sahiplerine temizliğe gösterdikleri özenden dolayı da teşekkür etti.

Bu arada çay ocağında bulunan esnaf ve vatandaşlara da ‘merhaba’ diyen Başkan Günaydın’a, ‘Başkanım siz ne dolaşıyorsunuz ki, ceketini koysan kazanırsın’ esprisinde bulunuldu. Bunun üzerine gülümseyen Günaydın, “Biz halkımızın takdirini kazanmak, şehrimizi yaşanabilir iller içinde en iyi noktaya çıkarmak için gayret gösteriyoruz. Görev süremin sonuna kadar çalışmalarımıza devam edeceğim” dedi.

Gaziantep’ten geldiğini söyleyen bir vatandaşta Başkan Günaydın’a, yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, otogarda bekleyen vatandaşlar için bir kütüphane oluşturulması talebini iletti. Talebi çok yerinde bulduğunu aktaran Günaydın, böyle bir uygulamanın mümkün olduğunu, yeni yapacakları otogar projesinde ise bu kütüphanenin daha düzenli ve yerleşik bir halde olacağının sözünü verdi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ziyaretlerinin ardından son olarak yeni adliye binası karşısında bulunan bir AVM’yi de hizmete açtı. Burada da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Günaydın, şehirdeki hizmet kalitesinin, yeni yapılan her yatırımla birlikte geliştiğini ve daha güzele ulaşıldığını dile getirerek, mağazanın işletmecilerine teşekkür ederken, vatandaşlara da hayırlı alışveriş dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum