Günaydın İddialı Konuştu: Rakibim Yok

Keşke hizmet alanında bir rakibim olsa da onunla yarışsam diyen MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, iddialı konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2013 10:57
Günaydın İddialı Konuştu: Rakibim Yok

Isparta Belediye Başkam ve MHP Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın, kendisine kimsenin rakip olmadığını belirterek: "Tek rakibim kendim ve projelerim" dedi.

Isparta’da siyaset kazanı iyiden iyiye kaynıyor. Birçok parti adayı kendisine rakip olarak mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı görürken, Günaydın ise tek rakibini kendisi olarak belirledi.

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi Isparta’da Demokrat Parti (DP) hariç tüm partilerin adayları belirlendi. Son olarak AK Parti'nin adayının Nuri Uzaktaş olarak belirlenmesinin ardından görüşlerini aldığımız Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şu açıklamada bulundu: "Ben 2 dönemdir Belediye Başkanıyım, 3'ncü dönem için tekrar aday oldum. Şimdiye kadar rakibim şu aday diye hiç düşünmedim. Parti olarak hiç düşünmedik ve düşünmekte istemiyoruz. Seçimi kazansam da kaybetsem de bu düşüncem sabittir. Benim tek düşüncem çamura batmış Isparta Belediyesini kurtarmaktı. Bende belediyeyi belli bir düzeye getirdim. Kaybedilenleri nasıl kazanırım diye düşündüm. Yapılacak ne varsa tekrar yapmak için aday oldum. Ben şu anda kendi projelerimle, kendimle yarışıyorum. Keşke hizmet alanında bir rakibim olsa da onunla yarışsam. Alt yapıda 175 km. yağmur suyu hattı döşedik. 153 km m2 kaliteli asfalt döşemesi yaptık. Türkiye'de alt yapısı tamamlanmış, temizlikte lider, ağaç ve yeşillikte rakipsiz, fabrikalar yapan her konuda lider bir belediyeyiz.

Sosyal konularda, halkla samimiyet ölçüsünde tekiz. O halde kiminle yarışacaksın. Yılan hikayesine dönen ve 3 tane belediye başkanı gören, şehrin en büyük yatırımlarından olan ITKM'yi 8 adet dev AVM şirketi kiraladık. Nisan - Mayıs ayında gelecekler. Türkiye'nin en önemli mağazaları burada açılacak" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum