Günaydın İşçi Partisi'ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hafta sonu İşçi Partisi’ne ziyarette bulundu. Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Günaydın, İl Başkanı M. Ali Tüfekli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2013 10:09
Günaydın İşçi Partisi'ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hafta sonu İşçi Partisi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Orhan Eren’in de katıldığı ziyarette İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Günaydın İl Başkanı M. Ali Tüfekli ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir süre sohbet etti.

Başkan Günaydın, seçim sürecinde tüm siyasi partilerin yapıcı eleştirilerle bu süreci yönetmesi gerektiğine işaret ederek siyasetteki seviyenin artırılması gerektiğine dikkat çekti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerin de yapıldığı ziyarette, İşçi Partisi İl Başkanı M. Ali Tüfekli, milli bir hükümet kurulması için Baştan CHP, MHP ve İşçi Partisi olmak üzere vatansever kuvvetlerin bir araya gelmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum