Günaydın: 'ITKM 6 Ay Sonra Bitiyor'

Isparta Ticaret Kültür Merkezi projesini yapan firmanın finansman sorununu çözdüğünü belirten Başkan Günaydın, inşaatın 6 ay içinde tamamlanacağını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2012 03:56
Günaydın: 'ITKM 6 Ay Sonra Bitiyor'

Kadıahmetoğulları firması tarafından eski Belediye Başkanı Hasan Balaman döneminde başlayan ve eski Çarşamba pazarı olarak bilinen Isparta Ticaret Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili son noktayı belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın koydu.

Başkan Günaydın, aylardır finans sıkıntısı çeken firmanın sorunun çözdüğünü ve inşaata başladığının altını çizerek, inşaatın en geç 6 ay içinde bitirilip teslim edeceğini belirtti.

ITKM’nin “bir yılan hikayesine” dönüştüğünü kendisi de kabul eden Başkan Günaydın, konu ile ilgili son noktayı dün yaptığı toplantıda koydu.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Günaydın, uzun süren sorunların ardından inşaata başlanacağını şu sözlerle ifade etti. “Bilindiği gibi artık yılan hikayesine dönen Isparta Ticaret Kültür Merkezi’nin son durumu ile ilgili olarak bazı gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Bu süreç içerisinde akla gelmedik bürokratik ve hukuksal engellelerle karşılaştık. Ancak her zaman söylediğim gibi ben burasının tamamlanması için çok çalıştım. Şu an itibariyle müteahhit firma uzun zamandır devam eden finans sorunun çözerek inşaata başladı. Zaten geçiken bir süreçti bundan sonra da gazla gecikmesini ve bizim de hukuka müracaat etme ihtiyacımız duyulmadan bitirlemisini istiyoruz. Sanırım en geç Haziran ayına kadar inşaat tamamlanmış ve bizlere teslim edilmiş olacak.”dedi.

Başkan Günaydın ayrıca projede iki defa değişiklik yapıldığını, bunun yanısıra trafo ve inşaat alanı içinde vakıf arazilerinin çıkmasının inşaatın bitim süresini bir hayli uzattığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum