Günaydın: 'ITKM İnşaatı Bu Sene Bitecek'

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan’ın ‘ITKM’nin inşaatı ile ilgili açıklamasına Başkan Günaydın, şu cevabı verdi; “Bu inşaat bitecek. Ben vatandaşlarımıza bu konuda söz verdim. Herkes konuşabilir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2011 10:16
Günaydın: 'ITKM İnşaatı Bu Sene Bitecek'

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan’ın ‘ITKM’nin inşaatını Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da’ bitiremeyecek açıklamasına, Başkan Günaydın, şu cevabı verdi; “Bu inşaat bitecek. Ben vatandaşlarımıza bu konuda söz verdim. Herkes konuşabilir” dedi.

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının bitirilememesi ile ilgili olarak, bazı açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yusuf Erdoğan’a cevap veren, Belediye Başkanı Günaydın; “Daha önce de söylediğim gibi Isparta’nın kangreni olmuş olan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı bu yılsonunda mutlaka bitecektir.
16 yıldır bu güne süre gelen bu inşaat her Belediye Başkanı zamanında kendi inşaat projelerini uygulamaya koyması dolayısıyla hukuki sorunlar yaşadı.

Şu anda artık hukuki sorunlar bitti. Artık her hangi bir hukuki sorun kalmadı. Bu yılsonunda mutlaka Ticaret ve Kültür Merkezi tamamlanacaktır. Ispartalılar bundan emin olabilirler. Bu inşaat konusunda herkes konuşabilir. Biteceğine inanmayabilir ama ben Belediye Başkanı olarak biteceğinin bir kere daha sözünü veriyorum. Isparta’nın en büyük yatırımı olan bugünkü değerleri ile 150 milyon TL’ye mal olan inşaat bitecek” dedi.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum