Günaydın Koku Sorunu Üzerinden Özel’e Yüklendi

Günaydın Koku Sorunu Üzerinden Özel’e Yüklendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2019 16:53
Günaydın Koku Sorunu Üzerinden Özel’e Yüklendi

Isparta siyasetinin önemli tartışma konularından birisi olan ‘Koku Sorunu’na Isparta Belediyesi neşter vurdu. Başkan Günaydın, AK Parti kanadına seslenerek, “Biz yapıyoruz, senin yapamadığın yeri de yapıyoruz. Özrü kabahatinden büyük” dedi.

Isparta Belediyesi, Sav tarafındaki kötü kokuyu tamamen ortadan kaldırmak için çalışma başlattı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Sav’a giderek, kasaba halkına ve kamuoyuna yapılacak çalışmaları anlattı. Projenin tanıtımına Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar da katıldı.

İlk olarak kürsüye gelen Mustafa Avşar, yıllardır kronikleşmiş koku sorununa Belediye Başkanı Günaydın’ın el attığını belirterek, “Kasaba halkımız adına sayın başkanımıza teşekkür ederiz. Isparta, parklarla, otogarla eleştirildi, bu hizmetler yapıldı, eleştirecek durum kalmadı. Başkanımızı koku yüzünden eleştiriyorlardı şimdi bu da halloldu, şimdi ne için eleştirecekler merak ediyoruz. Bu projenin takdire şayan bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Sayın başkanımız bizlerin yüzünü güldürdü Allah da onun yüzünü güldürsün” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, da 2 yerden çalışma başlattıklarını ifade ederek, “2006 yılında Deri OSB için bu sorunun yatırım planları çıkarılmış. Ama bunun üzerinde durulmamış ve uğraşmamışlar. O zaman ki milletvekilimiz şuanda da milletvekili. O zaman armut mu taşladılar, neden o zaman çözmediler? Şimdi bana seçim yaklaştı onun için mi yapıyorsun diyor. Biz yapıyoruz, senin yapamadığın yeri de yapıyoruz. Özrü kabahatinden büyük. Teşekkür etme medeniyetini unutmuş bir toplum haline gelmişiz. Özellikle siyasi kanat teşekkür etmesini bilmiyor” dedi.

2 yıl önce Japonya’dan getirttikleri malzeme ile belediyenin arıtmasından kaynaklanan kötü koku sorununu ortadan kaldırdıklarını belirten Günaydın, “Bir miktar yakınında olan kokuyu da şimdi kaldıracağız. Aslında bu yatırımı İller Bankası, Özel İdare yani devletimiz yapması lazım. Ama yapmıyorlar ve yapmayacaklar, kesinlikle yapmayacaklar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum