Günaydın Köşke Neden Çıktı?

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın geçtiğimiz Cuma günü saat 11.00’da Çankaya Köşkü’nde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir saatlik görüşme gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2012 12:46
Günaydın Köşke Neden Çıktı?

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhurbaşkan'ı Abdullah Gül'ü Çankaya köşkte ziyaret etti.

Bir haftadır Ankara'ya sık sık gidip gelen Başkan'ın neden uğraştığı ortaya çıktı. Cuma günü saat 11 için Köşk'ten randevu alan Günaydın, Cumhurbaşkanı'na projeleri hakkında bilgi verdiği belirtildi.

Görüşmede gerek merkezi kaynakların kısılması, gerekse Belediye'ye yapılan operasyonun konuşulmadığı belirtilirken, Cumhurbaşkanı'ndan destek istendiği kaydedildi.

Başkan Günaydın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, bugüne kadar yaptığı projeler ve bundan sonra yamayı düşündüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi ve dosya sundu.  Bundan sonra yapmayı düşündüğü projelerle ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den destek istedi. Başkan Günaydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın cumhurbaşkanımız modern, çağdaş ve adaletli bir insan. Bizimle ve Isparta ile yakından ilgilendi. Sayın Cumhurbaşkanımıza ilgili ve alakalarından dolayı bugüne kadar Isparta’ya verdiği ve bundan sonra vereceği desteklerden dolayı minnetlerimi sunuyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum