Günaydın O Soruları Cevapladı

basasecim.com aracılığıyla Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a iletilen sorular cevabını buldu. İşte o sorular ve cevapları.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2014 13:29
Günaydın O Soruları Cevapladı

Isparta’da kurulan Batı Akdeniz Stratejik Araştırmalar Enstitüsü’nün (BASA) kurduğu basasecim.com internet sitesi seçmenler için büyük bir hizmet ortaya koyuyor. Belediye Başkan adaylarının yaptıkları faaliyetleri ön plana çıkaran site, soru-cevap bölümü ile de dikkat çekiyor.

ADAYLARA SORU SOR
'Adaylara Soru Sor' bölümü ile seçmen ve aday arasında önemli bir iletişim ağı kuruyor. Akıllardaki soru işaretlerini giderme adına açılan sitenin bu önemli girişimi seçmen ve adaylar arasındaki irtibatı sağlamadaki büyük kolaylık her iki taraf için de büyük beğeni topluyor.

İŞTE YUSUF ZİYA GÜNAYDIN’A
YÖNELTİLEN SORULAR VE CEVAPLARI
SEÇMEN SORUSU: Sayın başkanım bildiginiz gibi Isparta’da daire fiyatlarına kimse ulaşamıyor. Ulaşanlar ya esnaf ya da çift maaşlı. Ben arkadaşlarımın sorusu olarak soruyorum. Isparta’da TOKİ düşünüyor musunuz? Mesala ben Denizli’de yaşadım 2008'de 300-400 TL idi. Kiralar Başkan Zeybekçi 3’er bin adet 9000 toplu konut birde belediye evleri sürdü. Kiralar yarıya, ev fiyatları da % 30-40’lara geriledi. ve herkes ev sahibi oldu sizin düşünceniz nedir?

GÜNAYDIN CEVAP: Isparta belediye başkanı olarak ilimizde TOKİ düşünmüyorum. Belediye konutları yapmayı düşünüyorum. Eğer bunları yaparsak ilimizde kira ve konut fiyatları düşecektir.

SEÇMEN SORUSU: Isparta Devlet Hastanesi’nin temizliği neden bu kadar yetersiz illa Sağlık Bakanlığı’na mı şikayet edilmesi lazım? Sağlıklı bir insanın tuvaletleri kullanması için hastalanmayı göze alması gerekmektedir. Madem Isparta’nın her taşında sizin eliniz var bu konuyu da değerlendirirseniz sağlıklı oluruz. Teşekkürler.
GÜNAYDIN CEVAP: Devlet hastanesinin temizliğinin durumunu bizim sorumluluk alanımıza girmemektedir.

SEÇMEN SORUSU: Eski ISBAŞ ne zaman kalkacak. Söz verdiniz, fakat duruyor.

GÜNAYDIN CEVAP: ISBAŞ Fabrikasi 1 Şubat 2014 tarihinde basın mensuplarının ve mahalle halkının huzurunda kaldırılarak üretimine son verecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum