Günaydın Partisini Ziyaret Etti

Isparta Belediye Başkanı Günaydın, MHP İl ve Merkez İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2013 09:44
Günaydın Partisini Ziyaret Etti

İlk önce Sarıidris Belediye Başkanlığı’na aday olan Ramazan Pala’dan boşalan Merkez İlçe Başkanlığı’na getirilen Emine Özdemir ve yönetimini ziyaret eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Özdemir ve yönetimine görevlerinde başarı dileklerini iletti. Ziyarete Sarıidris Belediye Başkan Adayı Ramazan Pala da katıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, MHP Merkez İlçe Teşkilatının başına bir bayanın gelmesinden dolayı da ayrıca mutlu olduğunu söyleyerek, “Benim yuvam olan MHP’yi ziyaret etmekten dolayı son derece memnunum. Merkez İlçe eski Başkanımız Ramazan Pala’da kendi kasabasına aday oldu. Kendisine de başarılar diliyorum. Adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnsanlarımızın sevgi ve kalplerini kazanabilirsek ikimizde tekrar belediye başkanları olarak karşılaşmayı temenni ediyorum” dedi.

MHP’nin hizmetperver bir parti olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çalışarak Isparta’mıza hizmet etmek istiyoruz. Bu arada karşımızda bazı engeller, bu başarıları görmeme istekleriyle de karşılaşacağız. Biz işimize bakıyoruz, çalışıyoruz. Isparta’mıza en derin, kaliteli verimi yüksek hizmet etmek istiyoruz. Sizlerde bu hizmetin burada olması için çırpınan arkamızda büyük bir dayanaksınız. Onun için teşkilattaki bu iki değişikliği kutluyorum. Başarılar içerisinde çalışmalarımızı yürütmek inşallah bize nasip olsun” şeklinde konuştu.
MHP Merkez İlçe ve İl Teşkilatları olarak MHP bayrağını başta Isparta Belediyesi olmak üzere tüm belediyelerde dalgalandırmayı hedeflediklerini söyleyen Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir de, “Sizlere başarılar diliyorum. Çalışmalarınızda sonuna kadar şahsım ve yönetimimiz olarak yanınızdayız.” diyerek, Başkan Günaydın’a destek mesajlarını iletti.

MHP Merkez İlçe eski Başkanı, Sarıidris Belediye Başkan Adayı Ramazan Pala da, seçimleri kazanma mecburiyetleri olduğundan bahsederek, şu anda hizmet veren MHP’li belediyelerin yanı sıra diğerlerini de ‘nasıl kazanırız’ çalışması içerisine girdiklerini iletti. ‘El ele tutuşup seçimleri kazanmalıyız’ diyen Pala, Başkan Günaydın için, “Sizin çalışmalarınız ortada, hizmetlerinizi aralıksız sürdürüyorsunuz” görüşlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Merkez İlçe ziyaretinin ardından, İl Teşkilatına geçti. MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Günaydın, partililerle karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum