Günaydın Resti Çekti

Günaydın Resti Çekti

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2015 23:34
Günaydın Resti Çekti

Belediye ile yüklenici firma arasında ipler kopuyor. Günaydın, canlı yayında rest çekti:Belediyenin orada daha alması gereken mülkleri var. 1 haftaya kadar çözüm sağlanmazsa sözleşmeyi fesih ediyorum, otopark bizim yapıp çalıştıracağız.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yılan hikayesine dönen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi konusunda canlı yayında rest çekti. Müteahhhit firmayı eleştiren Günaydın, "Belediyemizin mülk olarak talepleri var. Eğer bu taleplerimiz yerine getirilmezse, isteklerimiz kabul edilmezse 1 hafta içerisinde sözleşmeyi feshedeceğiz. Yeraltı otoparkı Belediye'ye verilmiş. Kanunen mümkün değil ama Belediye'nin malı gösterilmiş. Orayı tadilat edip, otopark olarak hizmete açacağız. Üstü ne olursa olsun, o müteahhidin sorunu" diye açıklama yaptı.

Günaydın, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bölüşme olayında bizim almamız gerektiği bir şeylerin olduğuna inanıyorum. Ama çözemiyoruz. Çözemezsek hukukçularıma talimat vereceğim tamamen feshedeceğim. Otoparkların tamamı verilmiş. Büyük yanlış yapmışlar. Şirkete birkaç gün müddet veriyorum. Belediyenin hakkını almadan proje tadilatı onayı veremem. Isparta Belediyesi’nin hakkını kimseye veremem. Müteahhit bir sürü taktiklerle geliyor. Önümüzdeki hafta gerekirse fesih yapacağım. Fesih olursa 1750 otopark bize kalıyor. Bu konuda çok ciddiyim. Firma kredi sorunlarını çözemiyor sanırım. Mali sorunu var. O da kendisinin sorunu. Bıçak kemiğe gelmiştir. Isparta halkı bu konuda rahat etsin. Isparta halkının hakkını zerresine kadar yedirmem."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum