Günaydın Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2013 15:25
Günaydın Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Yeni Sanayi Sitesi’nde İpekçi Hırdavata yaptığı ziyarette işyeri sahibi Mehmet İpekçi, 1999 yılında şampiyon olan ve o yıl takıma büyük katkılar veren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a, dönemin genel kaptanı olarak 32 nolu pembe-yeşilli Ispartaspor forması hediye etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yeni sanayi sitesi esnafıyla da sohbet ederken buradan Sanayi Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen Aşure Günü’ne katıldı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Günaydın, burada mahalle sakinleriyle yemek yedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ayrıca her hafta olduğu gibi bu hafta Cuma gününü de ziyaretlere ayırdı. Ziyaretleri arasında MHP Merkez İlçe eski Başkanı Alparslan Ekinci’yi de işyerinde ziyaret eden Günaydın, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Günaydın ayrıca Sanayi Sitesi esnaflarından Gönen Gün Isı sahibi İsmail Alp’i de yerinde ziyaret etti. Buradan Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Isparta Şubesi’ne geçen ve sahibi Oğuzhan Göker ile yöneticileri ziyaret eden Günaydın, Isparta’nın her geçen gün daha da geliştiğini ve yaşanabilir iller arasında hak ettiği noktaya gelmesi için yoğun gayret sarf ettiklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.