Günaydın Seçim Çalışmalarına Başladı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çocukluk ve gençlik yıllarını birlikte geçirdiği dostlarıyla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2013 14:24
Günaydın Seçim Çalışmalarına Başladı

Başkan Günaydın, belediye hizmetlerinin takibinin yanı sıra fırsat buldukça esnaflarla ve dostlarıyla bir araya gelerek sohbet ediyor.

Belediye Başkanı Yusuf Günaydın bu buluşmalardan birisini de her zaman gerçekleştirdiği Üzüm Pazarı esnafını ziyaret ederek yaptı. Gündem bu sefer ne Üzüm Pazarı üst örtüsünün kaldırılması konusu ne de diğer yatırım konuları oldu. Eski günlerin yad edildiği, kahkahaların yükseldiği sohbette çocukluk ve gençlik yıllarının anıları konuşuldu.

Karşılıklı hiçbir beklentinin ön plana çıkmadığı, muhabbetin ilk planda yer aldığı buluşma ile ilgili olarak ‘Üzüm Pazarı, sohbeti güzel yerdir’ diyerek açıklayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, buluşmanın samimi ve doğal bir ortamda gerçekleştiğini söyledi.

Günün getirdiği stresin ve ekonomik sorunların bir nebze unutulduğu sohbetle ilgili olarak ‘artık böyle sohbetlere günümüzde daha fazla ihtiyaç duyuluyor’ diyen Günaydın, “Çocukluk arkadaşlarımızla samimiyet ortamını yaşadık. Arkadaşlarımızın ‘çatı yıkılacak, su basacak’ talepleri olmadan sohbet ettik. Muhabbetlerinden dolayı tüm arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Güzel dilek ve samimiyetlerin Isparta’mıza hayır ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Sohbetin ardından belediyeye geçmek üzere Üzüm Pazarı’ndan ayrılan Başkan Günaydın, Mimar Sinan Caddesi’nde de halkın ve özellikle gençlerin de büyük ilgisiyle karşılaştı. Her gittiği yerde kendisine bir şeyler ikram edilmek istenen ve sohbet havasında gerçekleşen buluşmalardan dolayı Başkan Günaydın duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum