Günaydın; Şehrimizi Yeniliyoruz

Isparta Belediyesi 110 Cadde’nin ardından bu caddeyi 107 Cadde ile birbirine bağlayacak olan 109 Cadde’de altyapı ve dayanıklı asfalt çalışması başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2014 14:21
Günaydın; Şehrimizi Yeniliyoruz

Emek Taksi Kavşağı ile 107 Cadde’yi birbirine bağlayacak olan bin metre uzunluğundaki 109 Cadde’de Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yağmur suyu başta olmak üzere altyapı çalışması başlattı. Diğer taraftan Bahçelievler Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan 110 Cadde’de altyapı çalışmalarında son aşamaya gelindi. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarının ardından bu caddelerde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri stabilize ve ardından da dayanıklı asfalt çalışmalarına başlayacak.

Gerek 109, gerekse 110 Cadde’de Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alırken, çalışmaları büyük bir özveri içerisinde gece-gündüz, hafta sonu demeden, mesai mefhumu gözetmeden sürdüren personeline teşekkür etti.

‘Şehrimizi yeniliyoruz’ diyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, tüm yaptıkları çalışmalarda mevcut eskiyen tesisatların değiştirildiğini bunun yanı sıra yağmur suyu çalışmalarının yapıldığını söyledi. Başkan Günaydın, bin metre uzunluğundaki 109 Cadde’de yağmur suyu hattının neredeyse yok denecek düzeyde olduğunu ve bunların tamamlandığını, yine bazı binaların üst katlarına çıkmakta yetersiz kalan içme suyu için de, dar ve eskimiş boruların yenilendiğini aktardı.

Hafta sonu olmasına karşın Isparta Belediyesi olarak çalışmaların sürdürüldüğünü hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çalışma başlattığımız caddelerimizde yeni ve ileriye yönelik kaliteli malzemeler kullanıyoruz. Isparta Belediyesi olarak özelliklerimizden birisi de budur. Yapılanları Isparta hizmetinde önemli çalışmalar olarak kabul ediyoruz. Kapsamlı olarak başlattığımız çalışmalarda işin sonuna doğru gidiyoruz. Şehrimizin şu ana kadar yüzde 70 oranında altyapısını tamamladık, kalan yüzde 30’luk dilimi de tamamlayacağız. Bu işleri gerçekleştirmek için çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yapılan bu çalışmalarımızın Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum