Günaydın Sert Konuştu: Yazıklar Olsun

Uzun bir aradan sonra gazetecilerle bir araya gelen Başkan Günaydın, otopark konusunda sert açıklamalar yaptı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2014 12:50
Günaydın Sert Konuştu: Yazıklar Olsun

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın düzenlediği basın toplantısında otopark projelerini anlattı.

Başkan Günaydın, mimar ve inşaatçılara da mesaj verdi. Yapılan inşaat projelerinde daire başına bir otopark isterken, bunun bile medeniyetsizlik olduğunu savundu. İstanbul ve Ankara’nın bile Isparta’dan daha geri olduğunu ileri süren başkan Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanlarına da “Yazıklar Olsun” dedi.

Uzun bir aradan sonra gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Otopark Projeleri, Kentsel Dönüşüm ve Bisiklet yolları ile ilgili kapsamlı bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otoparklarla ilgili konuşurken, “Mimarlar ve İnşaatçılar da duysun. Eskiden 3 daireye bir otopark yapılıyordu. Bunu biliyorsunuz 2 daireye bir otopark diye değiştirdik. Şimdi ise 1’e 1 istiyoruz. 1 daireye 1 otopark olacak” dedi.

Günaydın, “Bazı sitelerde görüyorum. Adam site girişine yazı asmış. -2 aracı olan birini içeriye diğerini dışarıya koyacak- diye. Şu medeniyetsizliğe bakın. Biz şimdi 1’e 1 isteyeceğiz ki; bu bile medeniyetsizliktir. İstanbul ve Ankara bile bizden geri bu konuda. İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarına da yazıklar olsun. Bana da yazıklar olsun, keşke 10 sene önce başlayabilseydik bizde” dedi.



Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşlara da seslenerek “Otopark meselesi son derece önemli, Otoparklara sahip çıkın. Otoparksız binaları da satın almayın. Ben yerin 5 kat dibine inmek için çabalıyorum. Deyim yerineyse imanım gevriyor. Ama adamlar binalara otopark yapmıyor” diye sitem etti.

OTOPARK KONUSUNDA YAPILAN ÇALIŞMALAR...

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YENİ HAMLELER...

BİSİKLET YOLLARINDA SON DURUM...

Günaydın'ın çarpıcı açıklamaları
gün içerisinde AJANS32'de

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum