Günaydın 'Seviyoruz Sayıyoruz Saygı Duyuyoruz'

Isparta Huzurevi sakinleri 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2012 16:44
Günaydın 'Seviyoruz Sayıyoruz Saygı Duyuyoruz'

Isparta Huzurevi sakinleri 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Huzurevi Müdürü İhsan Eren ve Huzurevi Vakfı yöneticileri ile huzurevi sakinlerinin ziyaretinden oldukça etkilendiğini söyleyen Başkan Günaydın, “Yaşlıları seviyoruz, sayıyoruz ve saygı duyuyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın makamında gerçekleşen ve yaklaşık 30 misafirin katıldığı ziyarette  onuşan Huzurevi Müdürü İhsan Eren, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Eren, haftanın 18 Mart’ta başlamasının ayrı bir öneminin bulunduğuna işaret ederek, Ispartalıların diğer
haftalarda olduğu gibi bu haftanın önemine binaen yaşlıları huzurevinde ziyaret ettiğini dile getirdi.

Huzurevi sakinleri ile Naşide Halil Gelendost İlköğretim Okulu öğrencileri arasında yaşlı-torun köprüsünün kurulduğunu belirten İhsan Eren, gönüllü torun uygulaması çerçevesinde öğrencilerin sık sık huzurevi sakinlerini ziyaret ettiğini, onlara mektuplar yazdığını dile getirdi. Yarıyıl tatilinde yine öğrencilerin huzurevi sakinlerine mektup yazarak karneleri hakkında ninelerine ve dedelerine bilgi verdiklerini, bunun karşılığında da yine dede ve ninelerin torunlarına mektupla cevap verdiklerini ileten Eren, “Yaşlı-torun mektuplaşması kaynaşmayı sağladı. Yaşlılarımıza gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde kendileriyle bir yemekte tekrar bir araya geleceklerini söyleyerek, bu haftanın çok özel ve anlamlı bir hafta olduğunu aktardı. Bu özel ve önemli bir haftada yaşlılar tarafından ziyaret edilmesinin kendisini duygulandırdığını belirten Başkan Günaydın şunları söyledi: “Yaşlılara Saygı Haftası’nın başlangıç tarihinin Çanakkale Zaferi’nin olduğu tarihe denk gelmesi ayrı bir anlam ve önem taşımaktadır. Misafirlerimizin bizleri ziyarete gelmesi beni duygulandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum ve şükranlarımı bildiriyorum. Kendilerine sevgi, saygı gösteriyorum. Bizler kendilerine gitmemiz gerekirken, buraya kadar gelmeleri bizi ayriyeten hem duygulandırdı hem de biraz utandırdı. En kısa zamanda yaşlılarımıza iade-i ziyarette bulunacağız. Yaşlılarımızı seviyoruz, sayıyoruz, saygı duyuyoruz. Yaşlılarımızın arkamızda olmaları bize güven veriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.