Günaydın: ‘Sokakta 1999 Ruhu Var’

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, göreve seçildiği ilk dönem olan 1999 yılına atıfta bulunarak, ‘Sokakta 1999 ruhu var. Halkımız üç hilalli belediye yönetimini özlemiş, kavuşmamıza az kaldı." dedi.

Yayınlanma:
Günaydın: ‘Sokakta 1999 Ruhu Var’

Isparta’da 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanlığını üstlenen Yusuf Ziya Günaydın, yeniden başkan olmak için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.

Sahada aralıksız çalışma yürüten Günaydın, halkın kendine yönelik teveccühünden bahsetti.

Günaydın: ‘31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Isparta Belediyesine tekrar üç hilali asmayı hedefledik. 31 Mart’ta bu coşkuyu inşallah hep beraber yaşayacağız. Isparta’yı en yaşanabilir kentler sıralamasına sokmayı başardık, yine başaracağız. Rabbim, 31 Mart akşamı üç hilali Isparta Belediyesine asmayı bizlere nasip etsin inşallah’ dedi.

Yusuf Ziya Günaydın, ‘1999 seçimlerinde büyük bir müstesna ve heyecan vardı içimizde. Bugün gelinen noktada aynı heyecanın ve aynı sevginin olduğunu yine ekibimizde ve halkımızda olduğunu görüyorum. Üç hilal, birlik ve beraberliktir. Projelerimizle halkımızın karşındayız. Halkımız bizleri özlemiş. Özlem yakın bir zamanda bitecek. Isparta, hak ettiği şekilde yönetilecek. Elini sıktığımız her vatandaşımızın gözünde zafer ışığını görüyorum. Zafer Bismillah” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum