Günaydın THK Üniversitesi’nde

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün resmi davetlisi olarak Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi’nin Havacılık ve Uzay Bilimleri’nin açılışına katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2012 13:17
Günaydın THK Üniversitesi’nde

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, THK Üniversitesi’nin Türkkuşu Kampüsü’nde yapılacak olan Havacılık ve Uzay Bilimleri’nin açılışına THK Genel Başkanı ve Mütevelli Heyet Başkanı Osman Yıldırım ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban ve protokol üyelerinin de hazır bulunacağı açılış törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün resmi davetlisi olarak katılmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Daha önce fabrikası kurulan ve 2014 yılında Türk mühendis ve işçilerinin üretecekleri eğitim uçaklarının Türk semalarında boy gösterecek olmasından büyük gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin Havacılık ve Uzay Bilimleri’nin havacılık alanında ülkemize büyük katkılar sağlayacağı aşikârdır. Böyle bir üniversitenin kurulmasına vesile olan tüm yetkililere teşekkür ediyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ sözünden yola çıkarak yapılan bu bilimsel ve teknolojik yatırımın ülkemize ve eğitim görecek tüm gençlerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sabah saatlerinde Ankara’ya hareket eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, saat 10.30’da Ankara Etimesgut’ta bulunan Türkkuşu Kampüsünde’nde bulunan Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ndeki açılışa katıldıktan sonra Isparta’ya dönecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.