Günaydın: TOKİ'yi Ben Yöneteceğim

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti hükümetine yüksek perdeden eleştiriler yaptı. TOKİ üzerinden hükümeti eleştiren Günaydın, "Çünür'ü AK Parti'nin pisliğinden kurtardık" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2015 18:15
Günaydın: TOKİ'yi Ben Yöneteceğim

Özellikle TOKİ konusunda AKP vekillerinin ‘’Başkan Günaydın’a rağmen TOKİ’yi Isparta’ya getireceğiz. TOKİ’yi getirmek istiyoruz ama Başkan Günaydın engelliyor’’ gibi sözler sarf ettiklerini ve bunların hepsinin sadece yalandan ve kandırmacadan ibaret olduğunu ifade den Başkan Günaydın, ‘’Kandırmakla hizmet olmaz. Kandırma programı, kandırma projesi diye bir şey yok. Bunlar hem bilgisiz hem de beceriksiz’’ yorumunda bulundu.

‘’AKKENT EVLERİ BUGÜN CİNAYET
SEVİYESİNDE HATALI BİRPROJEDİR’
Öte yandan toplu konutla ilgili üzerine atılan iftiralaracevap veren Günaydın, şunları söyledi; ‘’Bugün Akkent diye yıkık göçük binalar yaptılar. Hala daha tamir edemiyoruz. Mahallenin durumu ortada. O güzel insanları burada üzdüler. Burası bir hezimet inşaatıdır. Şehircilik planını da düzgün yapmadılar. İnsanlar tepelerden yuvarlanıp düşüyorlar. Bu planı bile düşünemeyecek kadar acizler. TOKİ zaten kalitesiz, bilgisiz yapılar yapıyor. Ben bir şehirci mimarım. Bunları sarı çizmeli Mehmetağa söylemiyor. İhtisas alanım bu benim. Akkent bugün cinayet seviyesinde hatalıdır. TOKİ yaptı. Özellikle o dikine yaya yollar olacak iş değil! Bunlar böyle toplu konut yapıyorlarsa eksik olsun. Örneğin Çünür’e bir TOKİ parçası yapmışlar, toprağın içine tesisatını dürtüvermişler. TOKİ bu. Evlerin altı pislik doluyordu. Baktık bu manzarayı gördük, aldım ben de 1,5 km öteye bağladım. Böylelikle affedersiniz Çünür’ü AK Parti’nin pisliğinden kurtardım.

’İKTİDARA GELDİĞİMİZDE TOKİ’Yİ BEN İDARE EDECEĞİM’’
AK Parti oyuncakla uğraşıyor. Bunları göndermememiz lazım. Bunlar parklarda bahçelerde dolaşıyorlar. Yaptıkları başka bir şey yok! TOKi diye tutturmuşlar benim engellediğimi söylüyorlar. Her yerleri yalan! İktidara geldiğimizgün TOKİ’yi ben yöneteceğim. Maliyeti daha az ama daha kaliteli yapıları Türkiye’ye kazandıracağız. Göreceksiniz başında ben olacağım. Bunda iddialıyım.Bekliyorum”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum