Günaydın: Trafik Sorununu Biz Çözeceğiz

Günaydın: Trafik Sorununu Biz Çözeceğiz

Yayınlanma:
Günaydın: Trafik Sorununu Biz Çözeceğiz

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Şehir Hastanesi bölgesindeki esnafı ziyaret etti. Bölgede hem esnafın hem de vatandaşın trafik sorunu yaşadığını söyleyen Günaydın, “5 yıl boyunca bu bölge ilkel kaldı. Göreve geldiğimizde ilk olarak hastane ve esnafı bir meydanda buluşturacağız” dedi.

gunaydin-trafik-sorununu-biz-cozecegiz-1.jpg

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. MHP’nin Başkan Adayı Günaydın, çalışmalar kapsamında Şehir Hastanesi karşısında yer alan esnafı ziyaret etti. Günaydın’a MHP Isparta İl Başkanı Önder Topçu ve partililer de eşlik etti.

Esnaf ile bir araya gelen ve bir süre sohbet eden Başkan Adayı Günaydın, esnafın sorun ve taleplerini de dinleme imkanı buldu. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Adayı Günaydın, yerel seçimler için destek istedi.

gunaydin-trafik-sorununu-biz-cozecegiz-2.jpg

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Günaydın, Şehir Hastanesi bölgesinde hem esnafın hem de vatandaşın ulaşım sıkıntısı çektiğini söyleyerek, “Vatandaşımız burada karşıdan karşıya geçerken sorun yaşıyor. Göreve geldiğimizde hastane ile eczaneleri bir meydanda buluşturacağız, araçlar için uygun bir alt geçit yapacağız” dedi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum