Günaydın Uzaktaş’ı Bilek Güreşine Davet Etti

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın kendisi hakkında “65 yaşında, dinamik değil” gibi ifadeler kullandığını ileri sürerek “Dinamik, genç ve kuvvetliyim” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2014 13:48
Günaydın Uzaktaş’ı Bilek Güreşine Davet Etti

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ben 5-6 kez Uzaktaş Beyefendiye dedim. Çünkü hatalı konuşuyor. Ne cevap alacağını bilmeden konuşuyor. Bilgisiz bir arkadaş. Bu arkadaşa güzel bir tavsiyede bulundum halen tutabilir bu tavsiyeyi. Sus da seni insan sansınlar demiştim. Susta insan sansınlar. Konulardan haberi yok. Orada burada benim dinamik olmadığımı söylüyor. Günaydın 65 yaşında diyor. Seninle hadi bir Sidre’ye çıkalım hangimiz önce çıkacak? Hasan Dağından merkeple odun kesmeye gidelim hangimiz önce kesip getirecek? Dinamik, genç, kuvvetliyim. El ense çekmesini de bilen pehlivanım. Uzunum, gövdeliyim diye kendisine güvenmesin. Kendisine güvenenleri bir el ense ile yere yığdığımı bilirim. Gelsin isterse bilek güreşine tutuşalım. Benim beynim de genç. Orada burada mecnun cevaplar vermesin’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum