Günaydın ve 17 Meclis Üyesi Beraat Etti

Günaydın ve 17 Meclis Üyesi Beraat Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2012 12:05
Günaydın ve 17 Meclis Üyesi Beraat Etti

Belediye Eski Başkanı Hasan Balaman, 6 Mayıs 2009 yılında yapılan Belediye Meclis toplantısında başkanlık makamına belediye şirketlerinden borç para alınması ve verilmesi konusunda yetki verilmesini yargıya taşımıştı.

17 Meclis üyesi ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hakkında belediye şirketlerine mevzuata aykırı olarak para aktarıldığı konusunda açılan dava dün 3’üncü Sulh Ceza Mahkemesinde görüldü.
Mahkemeye MHP’li Meclis üyeleri, Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Seyfettin Kalem ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın katıldı.
 
Adliye önünde Gülkent’e konuşan Başkan Günaydın, “Buraya zevkli bir iş için geliyorum. Yargımızın eni iyi kararı vereceğine inanıyorum. Biz fabrikalar yapıyoruz, istihdamlar yaratıyoruz” dedi.
 
Mahkemede meclis üyeleri ile Başkan Günaydın savunmalarını yaptı. Yapılan savunmanın ardından Mahkeme Heyeti kamu zararı oluşmadığı ve kişisel bir menfaat taşımadığı gerekçesiyle 17 Meclis Üyesi ile Yusuf Ziya Günaydın hakkında beraat kararı verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.