Günaydın ve Balaman 13 Haziran'da Karşılacak

Belediye eski Başkanı Hasan Balaman, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2012 15:11
Günaydın ve Balaman 13 Haziran'da Karşılacak

Isparta Belediyesine yönelik yapılan operasyonun iddianamesinde müşteki sıfatıyla yer alan ve davanın ikinci duruşmasında bu sıfatla ifade veren Belediye eski Başkanı Hasan Balaman, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Halef selef başkanları karşı karşıya getiren konu ise MHP Isparta Teşkilatı’nın Belediye İşhanı 5’nci kattaki il binası.

Belediye eski Başkanı Balaman, Başkan Günaydın, MHP Belediye Meclis Üyeleri Hasan Demir ve Metin Kaya hakkında MHP İl binası ihalesinde görevi kötüye kullandıkları gerekçesiyle dava açtı.

Açılan davanın ilk duruşması 13 Haziran saat 09.30’da Isparta 3’üncü Sulh Ceza Mahkemesinde görülecek. Mahkeme salonunda Günaydın ve beraberindeki meclis üyeleri sanık sandalyesine oturacak, Hasan Balaman ise müşteki konumunda ifade verecek.

İlk duruşmaya tarafların katılıp katılmayacağının belli olmadığı öğrenildi.

Balaman’ın bu hamlesine Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın nasıl cevap vereceği ise merak konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.