Günaydın Vekillerin Teşekkürüne Teşekkürle Cevap Verdi

Belediye Başkanı Günaydın, AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ile Recep Özel’in, Şehir Hastanesi arsasıyla ilgili teşekkürlerine,teşekkür ederek karşılık verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2014 11:34
Günaydın Vekillerin Teşekkürüne Teşekkürle Cevap Verdi

Belediye Başkanı Günaydın, AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ile Recep Özel’in, Şehir Hastanesi arsasıyla ilgili teşekkürlerine,teşekkür ederek karşılık verdi. Günaydın, “Birbirimize her zaman ihtiyacımız var. Ankara’da görülecek çok işimiz var" dedi.
 
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Özellikle Şehir Hastanesi ve otoparklarlailgili ortaya çıkan olumsuzluklara açıklık getiren Günaydın, önemli değerlendirmeler de bulundu.

ISPARTA’NIN HAKKI OLAN BİR PARAYDI
Son dönemde AK Parti Milletvekilleri olan yakınlaşmasını anlatan Günaydın, ‘’Şehir Hastanesi’nde para ödenmesi Pazartesi gününe sarkmıştı. Evraklar ve gerekli işlemler yapıldı. Ona karşılık 400 bin lira borcumuz vardı, onu ödedik. Sağlık İl Müdürlüğü’nde bekleyen para Vergi Dairesi’ne geçti. Oradan da bizim hesabımıza geçiyor. Bu para Isparta’nın hakkı olan bir paraydı. Bu parayı otopark yapımlarında kullanacağız.

OTOPARK İHALESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Bu arada otopark ihalesi 3 milyon 600 bin liraya yapıldı.Otopark projesinin tamamlanması için can siparane çalışıyoruz. Bu para hem Isparta’ya harcandı hem de sağlık yatırımı işi de görüldü. Ben başından beri her gün oraya yardımcı oluyorum. Üstelik oranın yerini beğenmediğim yukarıdan yer vereyim dediğim halde yardımcı oluyorum. Çıkıp başkan engel oluyor dediler.Başkan hiç engel olmadı. Tersine her an her saat yardımcı oldu. Beni muhalefet görmelerine rağmen ben onları muhalefet görmedim. Onların bize her zaman ihtiyaçları var. Benim de onlara ihtiyacım var. Bugün Ankara’da görülecek şok işimiz var. Son bir aydan bu yana milletvekilleri bana teşekkür ediyorlar. Bende onlara teşekkür ediyorum. Teşekkürlerini kabul ediyoruz. Onların son zamanlarda Isparta Belediyesi’ne güzel yaklaşımları olmaya başladı.

ONLARIN BU YAKLAŞIMI BİZ DE ENERJİ OLUŞTURUYOR
Yardım enerjisi doğmaya başladı üzerlerinde. Bazı işlerimizvar. Bu arkadaşlarımıza istirham edeceğiz. Yapabileceklerine inanıyorum.Isparta Belediyesi demek Isparta demek. Onlar da olumlu yaklaşım gösteriyorlar.Bundan dolayı da teşekkürlerine ben de teşekkür olarak karşılık vermekistiyorum. Bu teşekkürle bitmiyor. Onlarla Isparta ve toplum namına çok büyükprojelerimiz var. Okul bahçesine bir hizmetimiz var. Milli Eğitim Bakanı anlayamamış, ret geldi teklifimize. Onu tekrar Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yazıp,göndereceğiz. Oraya da 2 veya 3 kat yeraltı otopark yapacağız. Stratejik olarak otoparka en uygun yer’’ dedi.

İLK OTOPARK İHALESİ YAPILDI
Diğer taraftan belediyenin altına yapılacak olan otoparkla ilgilide müjde veren Başkan Günaydın ‘’Belediyenin altını 210 araçlık otoparkkapasitesine çıkardık. Belediyenin altı, Halısarayı’nın altı ve Hasan GürbüzParkı’nın yarıya yakınının altına otopark yapılacak. 26 Eylül’de ihalesi yapıldı. Resmi anlaşmamız 8 ay ama benim bitirme planım 5 ay. Paramız hazırsayılır. İkinci ihale olarak Gökkubbe Fuar alanını ihaleye çıkartıyoruz.Arkasından da Özel İdare arkasındaki alanının ihalesi hazır. Maalesef özelidare binasının alanını alamadık. Ama arkasındaki projeyi oraya uygun yaptık.Aldığımız da arkadaki projeye ekleme durumu olacak. Şuanda alsaydık çok dahakolay olacaktı. O konudaki yaklaşımlar hiçbir zaman bizimki gibi olmuyor.Tekrar Valimizle görüşeceğim. Ayrıca İl Genel Meclisi toplantısına gideceğim.Birkaç yıl önce gittim orada bu projeleri açıklamıştım. Şimdi o projeleriuyguluyorum. Burayı yıkın, üstü yeşil saha olsun demiştim. 3 yıl da ancak bilgireformu gelişebildi. Şimdi herkes orayı sevdi. Yine oranın üstü aynen böyleolacak fakat altına otopark yapacağız. O bölgeye peyderpey 10 milyona yakınpara harcadık. Geç de olsa buradaki amacımıza ulaşıyoruz. 4 kat yerin altına ineceğiz. 8 asansör olacak. Çok modern bir yer olacak’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum