Günaydın: 'Yaklaşık 2 Yılda Güzel İşlere İmza Atacağız'

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaklaşık 2 yılda güzel işlere imza atacaklarını belirterek, ''Isparta'ya Avrupa standartlarının üzerinde bir kalite kazandırıyoruz'' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2012 18:40
Günaydın: 'Yaklaşık 2 Yılda Güzel İşlere İmza Atacağız'

124. Cadde'de gece sürdürülen 3. etap asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlardan ve programlı çalışmadan aldıkları güç ve enerjiyle yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Isparta'ya saatte 200 ton kapasiteli yeni bir asfalt plenti kazandırdıkları hatırlatan Günaydın, yaklaşık 1.8 milyon liraya kurdukları fabrikanın yaptıkları yol yatırımlarıyla 3 ayda kendini amorti ettiğini kaydetti.

Kentin hizmetlerinde ihtiyaç duyulan tüm iş makinelerinin alındığını ve çok verimli bir şekilde kullanıldığını anlatan Günaydın, belediye çalışanlarının da büyük bir özveri gösterdiğini dile getirdi.

Asfalt plenti ve taş kırma fabrikasının üç vardiya, maden ocaklarının da iki vardiya olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Günaydın, hayata geçirdikleri yatırımların bayındırlık birim fiyatlarının çok altında mal edildiğini ifade etti.

Davraz Mahallesi'ndeki kapalı pazar yeri için ihaleye çıkıldığını ve 8 firmanın teklif verdiğini anlatan Günaydın, normal şartlarda 8 milyona mal olacak pazar yeri için en düşük 2,1 milyon lira teklif aldıklarını söyledi.

Başkan Günaydın, hayata geçirecekleri projeleri ''işin ehline'' vererek hızla gerçekleşmesini sağladıklarına dikkati çekerek, ''Isparta yatırımlarımızı görecek. 2 yılda Isparta'da çok güzel şeyler olacak. Isparta'ya Avrupa standartlarının üzerinde bir kalite kazandırıyoruz'' dedi.

Günaydın, ayrıca Isparta'ya yeni bir ''gök kubbe'' kazandırmak için çalışmalara devam ettikleri sözlerine ekledi .

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.