Günaydın'a Fıkralı Eleştiri

Günaydın'a Fıkralı Eleştiri: "Ben Bunun Neresini Düzelteyim"

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2019 15:09
Günaydın'a Fıkralı Eleştiri

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen'in Halıkent ve Ayazmana Mahallesi sakinleriyle Moda Park'ta gerçekleştirdiği buluşmada Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı eleştirdi.

Başkan Günaydın'ı kamuoyuna yalan söylemekle suçlayan Özel, Günaydın'ın koku sorununun sorumluusu olarak kendisini gösterdiğini hatırlatarak; "Ben Günaydın'a bir fıkra anlatmak istiyorum" dİyerek, "Ben bunun neresini düzelteyim?" diye sordu.

İŞTE ÖZEL'İN ANLATTIĞI FIKRA
"Adamın biri “kurban” mevzuunu anlatıyormuş: "çocuğu olmayan hazreti davut, allah'a dua etmiş, 'ya rabbi bana bir kız çocuğu ver, onu sana kurban edeyim' demiş. dua tutmuş, davut, kızının adını ayşe koymuş, gel zaman git zaman, çocuğun kurban edileceği zaman gelmiş, hazreti davut kızı yatırmış, tam boğazını kesip kurban edecekken, azrail, gökten bir keçiyle çıkagelmiş, 'kızı bırak, al bu keçiyi kurban et' demiş"!
dinleyenlerden biri dayanamamış:
"yahu bunun neresini düzelteyim; hz. davut değil hz. ibrahim; kız değil erkek; ayşe değil ismail; azrail değil cebrail; keçi değil, koç"!

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum