Günaydın’a Vatandaş Dopingi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Davraz Mahallesi’ndeki Çarşamba Pazarı’nın tanıtım toplantısında eline mikrofonu alan vatandaş, önce AKP’li vekillere sitem etti. Ardından da Başkan Günaydın’a seslenerek “Seni milletvekili yapmak boynumuzun borcu”

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2012 12:14
Günaydın’a Vatandaş Dopingi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın dün Davraz mahallesinde düzenlediği Çarşamba Pazarı tanıtım toplantısında yapılan protokol konuşmalarının ardından mikrofonu eline alan Mehmet Çetin isimli vatandaş. Önce Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekillerine sitem etti, ardından da Başkan Günaydın’ı milletvekili olarak görmek istediklerini kaydetti.

SENİN YERİM TBMM OLMALI
Daha önce AK Parti’li olduğunu söyleyen ama Milletvekillerinin Isparta’ya duyarsız kaldıkları için siyasi görüşünün değiştiğini kaydeden Mehmet Çetin, “Ben eski bir esnafım. Sayın Başkan senin yerin bundan sonra TBMM olmalı. Hizmetlerini görüyoruz” dedi.

YAZIKLAR OLSUN
Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç’i kastederek “Yazıklar olsun, oy verdik. Bu memlekete sahip çıksınlar diye verdik oyumuzu, ama görüyoruz ki, onların Isparta ile alakaları yok. Ama Başkanımız arkasında iktidar yokken bile bu güzel hizmetleri yapabiliyor. Helal olsun sana” diye konuştu.

VİTESİ YÜKSELTMEM GEREK
Beklemediği bu durum karşısında yüzü gülen Başkan Günaydın, “Teşekkür ediyorum. İnşallah bu da bana gaz oldu. Artık vitesi daha da yükseltmem gerekiyor. O milletvekillerimizde inşallah daha gayretli olurlar” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum