Günaydın'dan 1 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın 1 Mayıs İşçi Bayramı nedniyle bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2014 16:50
Günaydın'dan 1 Mayıs Mesajı

Başkan Günaydın mesajında "1 Mayıs’ı 165 ülkenin kutladığı gibi bir mutluluk, bir sevinç, bir emek, dayanışma, barış, bahar güzelliği olarak kutlamamız gerekmektedir.

Pek çok ülkede, işçi hareketinin sosyal ve ekonomik kazanımlarını bayram olarak kutladığı bu anlamlı günün, ülkemizde de resmi tatil ilan edilmesi, toplumsal barışa hüviyet kazandırmak adına sevindirici bir gelişmedir.

1 Mayıs İşçi Bayramı'nın, milli ve dini bayramlar gibi ülkemizin ve milletimizin birlik ve dirliğine uygun kutlanacağına inancım tamdır.

Ülkemizde alın teri ile geçinen çalışanların bir takım sıkıntıları var. Her şeye rağmen bu sıkıntılardan bir gün için de olsa uzaklaşarak, eşimizle, çocuklarımızla ve yakınlarımızla dayanışma içinde bayramı kutlamalıyız.

Çünkü bir yıl boyunca ürettiğimiz hizmet ve ürünler ile gurur duymalıyız. Bundan sonra iş hayatında nasıl daha verimli oluruz diye muhasebe yapmalıyız. İşimize sahip çıkmalıyız. İşimizi daha çok büyütmeliyiz.

İşçinin ve tüm çalışanların bayramı olan 1 Mayıs'ın; işçi dayanışması olmasının dışında toplumsal bütünlüğe hizmet eden günler olarak kutlanması daha faydalı olacaktır. Artık dünyada yeni konsept insanların mücadeleyi kavgayla değil diyalogla yapması yönündedir.

Bu vesile ile başta belediye çalışanlarım olmak üzere tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum. Sağlık ve mutluluk diliyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum