Günaydın’dan 1 Mayıs Mesajı

Günaydın’dan 1 Mayıs Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2015 10:54
Günaydın’dan 1 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Günaydın mesajında, “Emeğiyle, alın teriyle geçimini temin eden milli gelirimize büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz. Helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin, millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır.

Vatanımızın her köşesinde ve belediyemizde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır. Isparta Belediyemiz ve şirketleri de çok çalışkan, dürüst ve cefakâr işçilere sahiptir. Belediyemizin ve şirketlerimiz iş ve hizmet üretiminde birinci derecede rol oynayan işçi kardeşlerimize hak ettiklerini alınlarının teri kurumadan vermek için çalışıyoruz.

1 Mayıs dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın bir simgesi olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs’ın emniyet ve esenlik içinde geçmesini içtenlikle diliyor, tüm işçilerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.