Günaydın’dan 23 Nisan Mesajı

Günaydın’dan 23 Nisan Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2015 11:33
Günaydın’dan 23 Nisan Mesajı

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Günaydın mesajında, “Türk Milletinin bağımsızlık, hürriyet ve kalkınmak ülküsünün sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 95. yıl dönümünü gurur mutluluk ve coşkuyla kutluyoruz.

23 Nisan 1920; necip milletimizin, bağımsızlığına kast eden bedhahlara karşı tarihin şahitliğinde meydan okuması ve Cumhuriyetimizin ilanı ile sonuçlanarak muhteşem zaferin müjdelendiği bir dönüm noktasıdır
23 Nisan 1920 tarihi ulusal egemenliğimizin ilan edildiği ve egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bir başlangıcı ifade eden gündür. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı bu günü tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmesi, geleceğimizin güvencesi olan çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır.

Bu bayram, aynı zamanda dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının gelişmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunma gayesini de taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; Yüce Türk Meclisinin baki kalması temennilerimle ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.