Günaydın’dan ALMANYA Müjdesi!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın, Isparta’nın reklamını Almanya’da en iyi şekilde yaptıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2011 09:59
Günaydın’dan ALMANYA Müjdesi!

Isparta’nın gelişmesi için elinden gelen çabayı gösteren Başkan Günaydın’ın Almanya’dan da müjdelerle geldiği öğrenildi.

22 – 25 Haziran tarihleri arasında Uluslar arası Stone+Tec fuarına katılmak üzere Almanya’nın Nürnberg şehrine giden Başkan Günaydın, İSTEM şirketinin ürettiği Isparta taşının reklamını yaptı.

Halk arasında Gültaşı olarak ta bilinen Isparta’nın altın taşı sergilendi. Belediye Başkanı Günaydın, konuya ilişkin olarak şu açıklamada bulundu; “Taştan ürettiğimiz ürünleri dünya ülkelerine tanıttık. Özellikle meydan ve kaldırım düzenleme’de aranan bir ürünümüz olan bu taşlarımıza ilgi yoğundu. Önümüzde ki günlerde bunun detaylarını sizlerle paylaşacağım. Irak’a da ihracat gerçekleştirmekteyiz. Pazar payımızı artırmak taşımızı dünya ülkelerine tanıtmak için bu fuara katıldı. Ekibimizle birlikte bu fuar ile hem ilimizi hem de taşımızı en iyi şekilde tanıttık. dedi.

ALMANYA’DA ISPARTA’NIN DOĞALTAŞLARI TANITILDI

Isparta Belediyesi ISTEM Şirketi Almanya’nın Nürnberg şehrindeki Stone TEC Uluslar arası Doğal Taş ve Taş İşleme Fuarı’nda stant açtılar. 22-25 Haziran 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve doğaltaş, doğal taş sektöründe koruma teknolojisi, iş koruma, çevre koruma, makine, malzeme kullanımı, ulaşım, ambalaj, fuar yayınları hizmetleri bitki aletlerinin sergilendiği fuarda Isparta Belediyesi ISTEM Şirketi adına RoseStone markalı andazitten yapılan doğal taşları tanıttılar.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başında durduğu stantın en önemli ziyaretçileri arasında 25 Haziran günü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyesi işadamları yer aldı. Isparta’dan Almanya’ya fuar ve iş gezisi düzenleyen ITSO, üyelerini Stone Tec Uluslar arası Doğal Taş ve Taş işleme Fuarı’na götürdü. Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen önderliğinde fuarı gezen üyeler Isparta Belediyesi ISTEM Şirketinin standını da ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ağırladığı oda üyesi işadamları ile ITSO Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen, orada Isparta’nın doğal taşlarının tanıtılmasının gurur verici olduğunu söylediler.

Belediye Başkanı Günaydın’dan ITSO üyesi işadamlarına stantlarını ziyaret ettiği için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.