Günaydın’dan Anlamlı Ziyaret: “Bir Gün Değil Her Gün Yanlarındayız”

Günaydın’dan Anlamlı Ziyaret: “Bir Gün Değil Her Gün Yanlarındayız”

Yayınlanma:
Günaydın’dan Anlamlı Ziyaret: “Bir Gün Değil Her Gün Yanlarındayız”

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde özel gereksinimli çocuklar ile bir araya geldi. Özel gereksinimli çocukları bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Başkan Adayı Günaydın, “Bu çocuklarımızın bir gün değil her gün yanında olmalıyız” dedi.

MHP KAÇEP Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’nde özel gereksinimli çocuklar ile bir araya geldi.

Başkan Adayı Günaydın’a MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP Isparta İl Başkanı Önder Topçu ve partililer de eşlik etti.

Özel çocuklar Başkan Adayı Günaydın’a ve beraberindekilere hazırladıkları gösterileri sundular. Çeşitli oyunlar ve danslarla eğlenceli vakit geçirdiler.

Özel çocuklarla tek tek yakından ilgilenen Başkan Adayı Günaydın, çocuklara hediyelerde verdi.
Özel gereksinimli çocukları bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Başkan Adayı Günaydın, “Bu çocuklarımızın bir gün değil her gün yanında olmalıyız” dedi.

Sağlıklı bireyler ile özel gereksinimli bireylerin arasında sadece 1 kromozom farkı olduğunu söyleyen Milletvekili Sönmez, “Kalpler temiz sevgimiz temiz” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.