Günaydın’dan Başdeğirmen’e Cevap: “Amin Amin Amin”

Günaydın’dan Başdeğirmen’e Cevap: “Amin Amin Amin”

Yayınlanma:
Günaydın’dan Başdeğirmen’e Cevap: “Amin Amin Amin”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti adayı Başdeğirmen’in, “Devletin parasını yiyene, yedirene zehir zıkkım olsun” ifadelerine ellerini semaya açarak “Amin, amin, amin” diyerek cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, mahalle buluşmaları kapsamında Yenice Mahallesi Sosyal Tesislerinde mahalle sakinleriyle buluştu.
Pozitif enerjisiyle dikkat çeken Günaydın’ın gündeminde satılan belediye arsaları, tutulmayan sözler vardı.
Mahalle sakinlerine seslenen Günaydın, “Hep palavra. Ajda Pekkan’ın bir şarkısı vardı, Palavra diye. İşte o şarkıyı ben Şükrü’ye armağan ediyorum” dedi.

AMİN, AMİN, AMİN

Mahalle sakinlerine projelerini anlatan Günaydın, son günlerde kamuoyunda çokça tartışılan Kirazlıtepe ihalesi ile ilgili de konuştu. Şükrü Başdeğirmen’in kendisini savunmak için sarf ettiği ‘Devletin parasını yiyene, başkasına yedirene yazıklar olsun, zehir zıkkım olsun’ sözlerine cevap veren Günaydın, ellerini semaya açarak “Ben buna sadece amin, amin, amin derim. Şu mübarek günde dualarımızı kabul et yarabbi” diye konuştu.

OYNAYAMAYAN GELİNİN
BAHANESİ DAHA İYİ

Günaydın, “Diyor ki ben 5 bin konut sözü verdim ama Manavgat’ta orman yangını çıktı, arabalar çamura gömüldü, Azerbaycan da savaş çıktı. Yahu kardeşim Azerbaycan’da bizim SİHA’larımız gitti. Halletti geldi. Seninle ne ilgisi var. Manavgat’taki orman yangıyla senin ne ilgin var. Ama bahane bitmiyor tabi bunda. Biz de derler ki oynayamayan gelen yerim dar dermiş. Oynayamayan gelinin bahanesi daha iyi” diye konuştu.

SENİN MUMUN YATSIYA KADAR BİLE YANMADI BAY ŞÜKRÜ!

Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen Günaydın, “Şimdi yine çıkmış diyor konut yapacağım. Bu millet sana inanır mı artık? Bay Şükrü, senin mumun yatsıya kadar bile yanmadı. Palavrayla peynir gemisi yürümez. Ama sen inatla yürüteceğim diyorsun. 31 Mart’ta sen de göreceksin yürümediğini. Az bir zaman kaldı. Sen de anlayacaksın neyin ne olduğunu” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.