Günaydın’dan Borçlanma Talebi

Günaydın’dan Borçlanma Talebi

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2018 08:54
Günaydın’dan Borçlanma Talebi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, geçen yıl olduğu gibi bu yılda borçlanma talebinde bulundu. Sıvı Atık Tesislerinin kapasite artırımı için borçlanma yapmak isteyen Başkan Günaydın’ın bu talebi meclisin bugünkü toplantısında karara bağlanacak.

Belediye Meclisinin Mart ayı son toplantısı bugün yapılacak. Saat 14.00’te başlayacak toplantıya Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlık etmesi bekleniyor.

GÜNAYDIN’DAN
‘BORÇLANMA’ TALEBİ
Meclisin geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Mart ayı ilk oturumunda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Yazısöğüt Köyü sınırları içindeki Sıvı Atık Tesislerinin kapasitesinin artırılması için borçlanma talebi gündemin 2. Maddesinde yer almıştı. Söz konusu gündem maddesinde ‘İller Bankası Anonim Şirketi’nin 14 Şubat 2018 tarih ve 87917063 – 401 – E.6769 Sayılı Isparta (Merkez) Belediyesi kredi sözleşmeleri yazısı ile Belediyemiz Atık Su Arıtma Tesisi kapasite artışı kesin projesi işi ile ilgili İlbank tarafından kedi kullanarak yürütülmesi amacı ile Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi” konusu yer alırken, konu daha detaylı bir şekilde görüşülmek ve rapor hazırlanması için Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmişti.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU
RAPORUNU SUNACAK
Plan ve Bütçe Komisyonunun da bu konuda hazırlayacağı raporu, meclisin bugün yapılacak olan Mart ayı son toplantısında meclise sunacağı ve konunun karar bağlanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.